TelefoaneRSS PaginaDeMedia

În lupta pentru supremație, Huawei P50 Pro ar putea fi întrecut de Galaxy S22 Ultra

Telefoanele din ziua de astăzi au un succes bazat pe un criteriu devenit deja un standard: performanța foto. Nu ne mai uităm la memoria RAM și la stocare, pentru că știm deja că minimul necesar de 8GB/256GB este asigurat de aproape orice telefon, inclusiv de cele mid-range. În schimb, foarte mulți aleg să meargă pe cărarea pavată de fotografia mobilă, iar senzorii de pe telefoane încep, încet-încet, să prindă din urmă obiectivele foto propriu-zise.

Mai știți când ziceam că modelele de tipul Huawei P50 Pro mai au puțin și devin DSLR-uri de buget? Forget this. De când cu zvonurile despre Galaxy S22 Ultra, care par din ce în ce mai credibile, viitoarea rachetă lansată de Samsung ar putea depăși performanțele lui P50 Pro, de altfel foarte solide. Spuneam acum câteva săptămâni că Galaxy S22 Ultra este o posibilă dovadă a faptului că celor de la Samsung deja li se pare demodat un senzor de 108MP, concentrându-se în schimb pe un „sniper rifle” de 200MP. Dar un senzor de 200MP nu este suficient de bun fără o tehnologie corespunzătoare.

Samsung Galaxy S22 Ultra aduce în luptă un aliat veritabil

Dacă Huawei cere ajutorul Leica pentru camerele de pe P50 Pro, iar OnePlus se bazează pe intervenția Hasselblad, atunci Samsung bate palma cu *drum roll* Olympus. Iar Olympus nu se joacă atunci când vine vorba de avantajele oferite pe partea de fotografie. Veștile vin din partea unui utilizator Twitter, iar postarea acestuia a fost confirmată de cunoscutul leaker IceUniverse, șansele ca tehnologia Olympus să ajungă pe S22 Ultra fiind destul de mari.

Ori asta, ori am putea vedea îmbunătățirea pe o ediție nouă a seriei Fold, însă nu pare o mișcare prea bună. Până la urmă, Galaxy S21 Ultra este o bestie, iar Samsung ar trebui să se asigure că Galaxy S22 Ultra va fi uns drept regele telefoanelor, cât încă mai deține un avantaj asupra Huawei.

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button