TelefoaneRSS PaginaDeMediaTECH

Samsung Galaxy S21 Ultra – Specificatiile sale distrug iPhone 12

Sau, cel putin, asta arata leak-urile. Si nu par a fi doar vorbe aruncate in vant. Avem specificatii atat pentru  Samsung Galaxy S21- ul standard, cat si pentru variantele S21 Plus si S21 Ultra. Cel din urma se pare ca va fi regele flagship-urilor, depasind iPhone 12 Pro Max.

Iata o lista preluata de pe  Android Police, care detaliaza specificatiile noilor telefoane Samsung.

Samsung Galaxy S21

Display si foto de invidiat

Se observa ca Galaxy S21 Ultra poseda un arsenal impresionant de camere foto, unde cea principala, de 108 MP, este acompaniata de doua lentile telephoto, x3 si x10. iPhone 12 Pro si Pro Max, de altfel, reusesc sa atinga zoom-uri de doar x2 si x2.5.

Samsung introduce pe S21 Ultra un adaptive display LTPO, cu rate de refresh 1-120 Hz, potrivite pentru tranzitii rapide de la situatii cu consum scazut de energie la cele care consuma mult mai mult. Se spune ca modelul ar avea un display quad HD, spre deosebire de full HD+ al celor doi frati mai mici, si o luminozitate maxima de 1600 de niti, cu mult peste cei 1400 de pe S20 Ultra. Ah, da, si un contrast de 3,000,000:1, din nou, cu mult peste  2,000,000:1 al generatiei anterioare.

Suportul pentru S-Pen este si el confirmat. pentru un model non-Note, S21 Ultra va beneficia in premiera de o astfel de compatibilitate. Dar asta nu inseamna ca stylus-ul va veni la pachet cu telefonul.

Samsung Galaxy S21

Ca si design, Samsung Galaxy S21 corespunde schitelor postate pe-ascuns acum ceva vreme. Astfel, relieful camerelor de pe spate va face parte din rama/cadrul telefonului.

Samsung chiar are sanse sa fure coroana flagship-urilor

Spuneam acum ceva vreme ca Samsung vrea sa introduca SmartThings pe telefoanele sale pentru a putea fi recuperate in caz de furt sau pierdere. Aparent, S21 Plus si S21 Ultra, care au tehnologia Ultra Wide Band (UWB), vor fi din start echipate cu SmartThings. Samsung s-a miscat atat de rapid, incat ar putea depasi lejer asa-zisele AirTags ale Apple.

Avand in vedere situatia globala, noile Galaxy S21 de la Samsung vor avea „preturi competitive”. Iar daca minunea se intampla, atunci iPhone 12-urile vor musca din tarana.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button