TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy S10 ar putea sa urmeze designul lui Galaxy A8

Indiciul cheie ar fi taietura pentru camera foto de pe ecranul principal, care ar exista si pe Galaxy S10 si pe A8, in dimensiuni diferite.

Samsung nu a facut un mare secret din faptul ca noile versiuni ale smartphone-ului Galaxy A8 vor folosi primul afisaj de tip Infinity-O al companiei. Conform ultimelor zvonuri, tocmai acest lucru contine indicii pentru designul lui Galaxy S10. Intr-un tweet postat de Samsung Mobile News, putem vedea o imagine concept cu ecranul lui Galaxy A8, care contine un mic decupaj pentru camera in partea de sus a ecranului. Conform sursei, acesta ar avea o latime de 6,7 mm pentru modelul A8, in vreme de Galaxy S10 va prezenta unul similar, insa cu aproximativ 3 mm mai ingust. Mai mult de atat insa, raportul nu specifica specifica ce versiune Galaxy S10 va adopta designul Infinity-O, daca va fi cea de buget, cu ecranul drept sau toate cele trei modele despre care va vorbeam recent.

Cat despre performantele lui Galaxy S10, analistii de la GF Securities estimeaza ca versiunea de top a telefonului va veni echipata cu 12GB de memorie RAM si 1TB. Acest lucru este in plus fata de ecranul de 6.7 inch si cele patru camere de pe spate, plus camera dubla de selfie. Zvonurile anterioare sugerau ca varianta de top a Galaxy S10 va avea 512 GB spatiu de stocare si este posibil ca noua estimare de 1TB sa includa o cartela microSD de 512 GB, asa cum a fost anuntat Galaxy Note9.

Aceasta versiune 5G a modelului Galaxy S10 este asteptata sa aiba capacul de pe spate din ceramica, avand una dintre cele patru camere principale cu rol de senzor 3D Time of Flight, un upgrade fata de senzorul de adancime prezent pe modelele de Samsung A9.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button