PCȘtiri ITTECH

Vor fi trei modele de Samsung Galaxy S10

Galaxy S10 ar putea aduce o schimbare destul de importantă pentru seria de telefoane produsă de Samsung. Dacă până acum erau în general două modele, una standard, și una Plus, generația următoare pare că va avea trei telefoane, conform zvonurilor care circulă acum prin pe internet.

Informațiile sugerează că anul viitor vom avea parte de trei modele de Samsung Galaxy S10. Modelul standard, modelul Plus, și un model de buget redus, astfel noua serie mulându-se modelelor recent lansate și de către Apple. Cei care se așteptau să vadă un ecran întreg ar putea avea o surpriză, pentru că toate cele trei telefoane vor folosi un ecran de tipul Infinity-O, cu o gaură pentru camera frontală.

Cele două modele la care ne așteptam de Galaxy S10 vor avea ecrane de 5.8 și de 6.44 inch, cu un senzor de amprente ultrasonic inclus în ecran și trei camere principale, cu unghiuri de vedere diferite.

https://twitter.com/evleaks/status/1062313739842654208

Modelul de buget redus ar urma să folosească un ecran tot de tipul Infinity-O, dar care nu se va extinde peste marginile telefonului. Acesta ar trebui să aibă un ecran tot de 5.8 inch, cu două camere principale și un senzor de amprente pe marginea laterală. În ceea ce privește hardware-ul, pare că va veni în variante cu 4GB și 6GB de memorie RAM, cu opțiuni de stocare de 64GB și 128GB, alături de un chipset ori din generația existentă, ori din cea nouă. Prețul ar fi în jurul a 650 de dolari/euro.

Un anunț oficial al noii serii de telefoane ar trebui să sosească ori la CES, ori la MWC, anul viitor.

[GSM Arena]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button