Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S10 ar putea avea 1TB spațiu de stocare

Următorul smartphone de top al celor de la Samsung, Galaxy S10+, ar putea fi comercializat într-o versiune cu 1TB spațiu de stocare.

Este de așteptat ca 2019 să fie un an mare pentru Samsung, atât pe piețele PC/server ci și în domeniul smartphone-urilor. Compania este așteptată să anunțe la sfârșitul lunii februarie următoarea serie de telefoane de top, Galaxy S10. Unele surse susțin chiar că Samsung va face dezvăluirea înainte de Mobile World Congress, eveniment care va avea loc în Barcelona între 25 si 28 februarie.

Din ce știm până acum, întreaga serie va beneficia de noul afișaj patentat de Samsung, Infinity O, iar zilele trecute vă spuneam despre un leak în care erau dezvaluite și dimensiunile ecranelor. Samsung Galaxy S10 va fi primul smartphone de top oferit în trei variante: Lite, Standard si Plus, cu display-uri de 5,8 inci, 6,1 inci și respectiv 6,4 inci. Conform imaginilor neoficiale de până acum, primele două variante vor avea un singur decupaj pentru cameră în partea de sus a ecranului, în vreme ce modelul S10+ va avea o configurație pentru două camere.

Despre spațiul de stocare al celor trei modele se zvonește că S10 Lite urmează să ofere 128 GB, în timp ce modelul standard S10 va veni echipat cu 128 GB sau 512 GB. Pentru varianta premium, S10+, date neoficiale dezvlăuie că vom avea opțiuni de 128 GB, 512 GB și 1 TB spațiu de stocare, ceea ce ar situa dispozitivul chiar peste laptopturi echipate cu SSD din acest punct de vedere. Despre prețurile noului flagship Samsung nu se cunosc încă informații oficiale, dar surse din Marea Britanie dezvăluie ca S10 Lite va putea fi achiziționat pentru 669 de lire, S10 Standard pentru prețuri cuprinse între 799 și 999 de lire, iar S10+ pentru 899, 1099, respectiv 1399 de lire.

În plus față de opțiunile lor de stocare remarcabile, ultimele zvonuri spun că toate modelele de S10 vor veni echipate cu mufe audio de 3,5 mm, deși acest lucru nu a fost confirmat.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button