Știri ITTECHTelefoane

Samsung Galaxy S10, primele imagini cu dimensiunile ecranelor

Surse neoficiale au prezentat imagini cu display-urile celor trei modele de Samsung Galaxy S10 așteptate să apară în 2019.

Un celebru leakster in materie de telefoane mobile, Evan Blass, tocmai a publicat trei imagini cu ce ar trebui să fie viitoarea gamă de telefoane mobile Galaxy S10 de la Samsung. În postarea făcută pe twitter, acesta precizează explicit că randările se bazează pe dimensiunile cu care ar fi lucrat o companie producătoare de huse pentru noua gamă de smartphone-uri. Potrivit imaginilor, cel mai mic și mai accesibil model, S10 Lite, ar avea un display de 5,8 inch cu un decupaj pentru camera frontala în partea de sus a display-ului, în timp ce varianta standard de S10 va folosi un afișaj de 6,1 inch cu același design pentru camera frontală. Cel mai mare model, Galaxy S10+, va avea un ecran masiv de 6,4 inch și două decupaje in ecran pentru o configurație cu doua camere.

Ca orice informație neoficială, este de aștetpat ca dezvăluirea să fie întâmpinată cu o doză de scepticism, însă sursa este una cu tradiție în dezvaluirea timpurie a secretelor industriei mobile. În plus, postarea de twitter a lui Evan Blass este însoțită de un comentariu din partea celor de la Ice Universe, alti leaksteri renumiți, care confirmă la rândul lor dimensiunile celor trei ecrane pentru Samsung Galaxy S10.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button