TECHTech&ITTelefoane

Samsung Galaxy Note 10 ar putea avea 4 versiuni

Am auzit deja că Samsung va lansa Galaxy Note 10 împreună cu o versiune mai mică a sa, iar astăzi un nou zvon din țara sa de origine, Coreea de Sud, vine cu mai multe detalii.

Potrivit acestui nou zvon, vor exista nu mai puțin de patru versiuni diferite ale lui Note 10, două dintre ele cu conectivitate 5G și două rezumându-se la tehnologia veche 4G.

Așadar, vom primi versiunea de Galaxy Note 10 de 6,75 inch, împreuna cu o versiune de 6,28 inch. Modelul mai mare are patru camere principale pe spate, în timp ce cel mai mic va trebui sa se descurce cu trei. În continuare, avem două modele aproape identice în ceea ce privește specificațiile, dar care au în plus conectivitate 5G.

Se spune că Samsung face această mișcare fără precedent, lansând patru modele de vârf din gama Note în același an, din cauza faptului că a reușit aceeași strategie de diversificare pentru linia S10. Amintiți-vă, există patru modele și pentru această serie: S10, S10+, S10e și S10 5G. În mod evident, Note 10 mai mic va încerca să reproducă succesul lui S10e, în timp ce cele două variante de 5G vor fi acolo pentru că este anul 2019, anul în care „5G” este cuvântul pe care departamentele de marketing de pretutindeni din lumea telefoniei mobile abia așteaptă să-l strige.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button