TECHTech&ITTelefoane

Galaxy Note 10 ar putea avea un frățior mai mic

Aceasta este prima dată când auzim ceva despre un mini Galaxy Note, dar nu ar fi prima dată când Samsung a făcut ceva de genul acesta. Ce ce ar putea determina pe Samsung să o facă încă o dată ar putea fi succesul lui Galaxy S10e.

Cel mai accesibil dintre telefoanele de top Samsung Galaxy lansat în primăvara anului 2019 este foarte bine primit de către mass-media și consumatori, astfel Samsung va încerca să pornească din acest punct. De asemenea, dacă viitorul Galaxy Note 10 va avea într-adevăr un ecran de 6,7 inch, vor fi mulți utilizatori care ar putea căuta o dimensiune mai mică, cum avea Galaxy Note 9, de 6,4 inch.

Potrivit unei surse interne, Samsung a achiziționat deja piesele de la furnizorii săi, dar acum totul e doar la nivel de zvonuri. Se crede că, dacă compania merge mai departe cu această idee, Galaxy Note 10e – dacă acesta va fi numele final – va fi lansat pe anumite piețe, Europa fiind una dintre ele.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button