TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Samsung a început deja producția de ecrane de 120Hz pentru iPhone 13

Apple face eforturi pentru a aduna toate componentele necesare fabricării sfântului iPhone 13, pentru a-l lansa la timp, Analistul Ming-Chi Kuo spune că iPhone 13 are mari șanse să fie lansat la timp, conform programului stabilit de către Apple.

Potrivit The Elec, producătorul sud-coreean a început deja lucrul la ecranele OLED, bazate pe tehnologia LTPO (low-temperature polycrystalline oxide), rezervate modelelor iPhone 13 Pro și Pro Max. Între timp, LG va fi furnizorul de ecrane LTPS (low-temperature polycrystalline silicon), destinate modelelor ceva mai low-end.

Samsung va fi oaspetele de onoare în circuitele lui iPhone 13

Asta înseamnă că iPhone 13 Pro va include un ecran ProMotion, similar celui care a debutat pe iPad Pro-ul din 2017, și fix acest ProMotion va oferi acea rată de refresh de 120Hz. Din punct de vedere tehnic, LTPO este cu 5-20% mai eficient comparativ cu ecranele AMOLED obișnuite.

iphone 13 samsung

Tot acest LTPO i-a scos pe cei de la Apple din Epoca de Piatră, oferind funcția de always-on display pe Apple Watch Series 5 și Series 6. La acest pachet s-ar putea adăuga și o baterie îmbunătățită, a cărei putere va face casă bună cu performanțele ecranului.

Chiar dacă lumea întreagă se confruntă cu o criză de componente, se pare că Apple își va respecta programul de lansare. Până atunci, compania se așteaptă deja din partea Samsung la un număr de 80 de milioane de display-uri, 30 de milioane de la LG Display și 9 milioane de la producătorul chinez BOE,

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button