Tech&ITȘtiri

Samsung lansează actualizarea de securitate pe luna decembrie pe seria Galaxy S20

Dacă ai un telefon din seria Samsung Galaxy S20, fie că vorbim de varianta normală, de S20+ sau de S20 Ultra, atunci trebuie să știi că noul update de securitate din luna decembrie este oficial disponibil. Cu toate că a întârziat câteva zile deoarece Samsung lucrează din greu să aducă Android 13 pe cât mai multe device-uri, acum îl poți instala și tu direct pe telefon. Și chiar ar fi o idee bună să o faci cât mai repede.

La prima strigare, conform paginii oficiale de actualizări Samsung, acest update rezolvă:

  • 67 de vulnerabilități care afectează toate dispozitivele care rulează Android
  • 26 de vulnerabilități care afectează telefoanele și tabletele Samsung
  • Din totalul de 93 de vulnerabilități, 5 sunt critice, alte 63 sunt marcate drept „high priority” iar restul de 12 au fost marcate drept „moderate”

Actualizarea, care poartă numele de cod G98xBXXSFGVK7 este disponibilă în acest moment doar în Europa, iar asta include și România. Dacă te afli pe undeva prin Asia sau America, acest update ar trebui să ajungă și la tine în curând, cel mai probabil până la finalul lunii. La fel este cazul și pentru celelalte modele din catalogul producătorului coreean care nu au primit încă această actualizare.

Dacă totuși te afli în Europa, tot ce trebuie să faci ca să instalezi acest update este să intri în aplicația de setări a telefonului și să apeși pe Actualizare software (sau Software Update dacă ai telefonul în limba engleză).

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button