Tech&ITȘtiri

Samsung Galaxy S23 va fi primul telefon din lume care va veni cu sticlă Gorilla Glass Victus 2

Nu mai e mult până când vom face cunoștință oficial cu seria Samsung Galaxy S23, iar maratonul leakerilor de a dezvălui toate specificațiile și funcțiile telefoanelor înainte de lansare a intrat în ultima sută de metri. Iar cea mai nouă informație este că noile telefoane vor fi primele din lume care vor veni cu sticlă Gorilla Glass Victus 2. Dar ce înseamnă asta, mai exact?

Ei bine, Corning (compania care face Gorilla Glass) a dezvăluit Victus 2 în urmă cu câteva luni. Compania susține că noul model de sticlă este suficient de rezistentă încât să nu se spargă atunci când un telefon cu sticlă Victus 2 este scăpat de la brâu pe ciment și de la nivelul capului pe asfalt, ceea ce este o îmbunătățire față de prima generație de sticlă Gorilla Glass Victus. Rezistența la zgârieturi rămâne aceeași (scratches at a level 6, with deeper grooves at a level 7 :D).

Pe lângă rezistența sporită, Gorilla Glass Victus 2 este și mai prietenoasă cu mediul. Conform companiei Corning, acest nou model folosește cu 22% mai multe materiale reciclate față de generația trecută, o creștere semnificativă și benefică pentru planetă.

Rămâne de văzut cât de rezistentă va fi, cu adevărat, Gorilla Glass Victus 2. Cert este că ne putem aștepta ca la scurt timp după ce noile telefoane din seria Samsung Galaxy S23 ajung pe mâna oamenilor să apară primele clipuri pe YouTube în care sticla este pusă față în față cu puțin beton.

Am tot vorbit în ultima vreme despre seria S23 care urmează să fie prezentată oficial pe 1 februarie: ce camere vor avea, cum vor arăta, cu ce chipset vor veni echipate și așa mai departe. Dacă te interesează subiectul și vrei să afli mai multe, găsești atât un articol scris despre chestia asta, cât și un clip întreg pe canalul nostru de YouTube.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button