PC&Consoles

Rome 2 Total War va primi conținut nou

Rome 2 Total War a fost un joc lansat într-o stare destul de nefericită. N-a fost primit prea bine de publicul larg sau de fani, motiv pentru care mulți s-au apucat iar de primul Rome Total War, doar ca să vadă că funcționează oribil pe sisteme moderne.

Cu toate acestea, Creative Assembly s-a ținut de el și-a lansat o variantă îmbunătățită, gratuit pentru cei care aveau deja jocul. Iar acum vine vestea că mult conținut este pe drum, și nu sub forma unui expansion de sine stătător, cum era Attila. Acest nou conținut ar fi unul din acele trei jocuri istorice la care lucrează în acest moment studioul.

Noul expansion ar urma să adauge o campanie nouă, este în dezvoltare de mai bine de un an de zile, și va fi dezvăluit în curând. Este prima dată când Creative Assembly lucrează la conținut nou pentru un joc atât de vechi,d ar asta cu siguranță nu îi va deranja pentru cei care duc dorul unei epopee romane ca în vremurile bune.

Tot ce mai trebuie acum este să așteptăm și să vedem dacă Dacii vor fi implicați în această nouă campanie. Deși, după teaser-ul de mai sus, se va lega mai mult de căderea imperiului. Și, cine știe, poate dacă tot i-a apucat dorul de jocurile vechi, Creative Assembly ar putea lansa un update pentru primul Rome Total War.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button