PCTECHTech&IT

ROG Strix II este un laptop nou gândit pentru gaming

Asus a dezvăluit la Computex nu doar un telefon care arată grozav, dar și o serie nouă de laptop-uri, reunite sub numele ROG Strix II.

Două laptop-uri fac parte din această serie, cu denumirile Hero și Scar. Ambele sunt construite cu un procesor Intel Core i7 8750H și dispun de un ecran de 15.6 inch capabil să redea rezoluția de 1080p la 144Hz cu o întârziere de doar 3 milisecunde.  În ceea ce privește memoria RAM, cele două modele pot fi echipate cu până la 32GB. Desigur, dacă vreți să optați pentru variante mai ieftine, puteți lua configurații cu un procesor i5 8300H sau un ecran de doar 60Hz.

Varianta Hero este gândită în mare parte pentru jocuri te tip MOBA, tastele QWER fiind scoase în evidență pe tastatura cu iluminare RGB. Această variantă vine cu o placă video Nvidia GTX 1060. Varianta Scar poate fi echipată fie cu un GTX 1060 sau cu un 1070, tastatura sa având evidențiate tastele WASD.

În ceea ce privește prețul, Asus ROG Strix Scar II costă în jur de 2000 de dolari, în timp ce varianta Hero II începe în jurul sumei de 1700 de dolari.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button