TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Au apărut primele configurații ROG Phone 5 în România

ROG Phone 5 de la ASUS este tatăl telefoanelor. Evident, nu în materie de camere foto, ci în materie forță brută. V-am spus într-un articol ce-i poate pielea acestui smartphone dă gheiming cu 16GB de RAM, v-a spus și Dan pe YouTube, și poate că cineva, acolo, chiar ar avea dorința și bugetul necesar achiziționării unui astfel de model. Probabil că această dorință s-a nimerit să apară odată cu disponibilitatea lui ROG Phone 5 pe plaiurile noastre.

ASUS ROG Phone 5 este acel telefon venit dintr-un viitor foarte arătos

ROG Phone 5 are la bază procesorul Qualcomm Snapdragon 888, care optimizează atât tehnologia 5G și AI-ul, cât și funcțiile destinate gaming-ului . Ecranul AMOLED cu diagonala de 6,78 inchi, fabricat de Samsung, oferă o  latență tactilă scăzută, având o rată de refresh de 144Hz.

Sistemul de răcire GameCool 5 centrează procesorul și împarte bateria în două unități a câte 3000mAh, câte una situată pe fiecare parte a procesorului. Prin această soluție tehnică este asigurată o mai bună distribuire a căldurii către toate colțurile carcasei. Camera de vapori 3D remodelată și foițele de grafit extinse ajută la răspândirea uniformă a căldurii de-a lungul dispozitivului, pentru a reduce acumularea de căldură în zona de mijloc.

ROG Phone 5 pe tărâmurile noastre

Da, ROG Phone 5 este foarte arătos, ba chiar foarte exotic, și nu înoată în detalii kitsch care să-i confere o aură de prost gust. Vine cu un spate scăldat în RGB configurabil, iar cooler-ul adițional este dovada că Phone 5 nu se joacă atunci când își turează configurația în timpul sesiunilor de gaming. Dar, ca să revenim la potențialii doritori, avem și primele configurații disponibile în România, alături de prețurile aferente:

  • ROG Phone 5 ZS673KS-1A012EU model Dual SIM, ecran AMOLED 6,78 inchi, platform mobilă Qualcomm Snapdragon 888, spațiu de stocare 256GB, memorie RAM 12GB, 5G, negru. PREȚ: 4399,99 lei
  • ROG Phone 5 ZS673KS-1A014EU Model Dual SIM, ecran AMOLED 6,78 inchi, platform mobilă Qualcomm Snapdragon 888, spațiu de stocare 256GB, memorie RAM 16GB, 5G, negru. PREȚ: 4899,99 lei

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button