GamingRSS PaginaDeMedia

Rocksteady lucreaza la un joc inspirat de Suicide Squad

Pentru cei care nu recunosc acest nume, Rocksteady este dezvoltatorul seriei Batman: Arkham. Printr-o postare pe Twitter, studioul a anuntat ca lucreaza la un joc Suicide Squad. Ba chiar avem si o data: 22 August. Atunci vom afla mai multe informatii despre joc in cadrul DC FanDome, un eveniment digital dedicat fanilor universului DC.

Un joc Suicide Squad era asteptat inca dupa finalul lui Batman: Arkham Origins. Pentru cei care nu au jucat acest titlu, o sa dau un spoiler asa ca va invit sa sariti peste acest paragraf. La finalul acestui joc, Amanda Walker l-a intrebat pe Deathstroke daca vrea sa se alature gruparii Suicide Squad. In anii ce au urmat, Rocksteady a lansat Batman: Arkham Knight si zvonurile referitoare la jocul SQ au continuat sa apara; pana acum insa, nu a existat nici un fel de informatie oficiala.

Informatiile au inceput insa sa apara odata cu achizitia unor noi domenii de website-uri de catre Warner Bros. Acestea sugereaza ca numele complet al noului proiect de la Rocksteady ar putea fi Suicide Squad Kill The Justice League. Posterul aparut pe Twitter insa, contine doar numele gruparii; acesta este insa stilizat sub forma de tinta pe capul lui Superman.

Astea sunt toate detaliile pe care le stim momentan despre urmatorul joc al celor de la Rocksteady. Ne mai despart insa doar cateva zile de anuntul din data de 22 August. Warner Bros are o istorie de aratat chestii faine in cadrul DC FanDome, iar Suicide Squad s-ar putea sa nu fie singurul joc nou prezentat.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button