GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rocksteady anunță că nu lucrează la un joc Superman

Minunea n-a durat mult, studioul Rocksteady anunțând că nu lucrează la un joc Superman, așa cum umbla zvonul prin internet zilele trecute.

Dezvăluirea a fost făcută de către Sefton Hill, co-fondator al studioului, care a dorit să clarifice situația puțin. Nu doar că nu se lucrează la un proiect care să îl aibă în rolul principal pe Superman, dar Rocksteady nu va avea o prezență la The Game Awards, fiind în acest moment preocupat cu dezvoltarea unui proiect nou.

Și la ce exact lucrează Rocksteady? Conform altor zvonuri care circulă pe internet, noul proiect ar lua forma unui joc ce va primi conținut în mod constant, după modelul Game as a Service, dar care va fi tot despre super-eroi. Mai exact, va fi despre un grup de super-eroi. Care dintre ei? Considerând că Warner este un partener de nădejde pentru Rocksteady, probabil vor fi tot din repertoriul DC Comics. Ar fi departe de primul proiect de această natură, existând la ora actuală și un DC Universe Online care merge pe o idee similară.

Probabil vom vedea primele urme ale acestui joc prin preajma E3-ului de anul viitor. Cine știe, poate atunci vom vedea și acel joc Avengers de la Square Enix în favoarea căruia a fost pensionată seria Deus Ex.

[DSO Gaming]

 

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button