GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Rockstar Games are mandat de căutare și de sechestru pentru trișorii din GTA 5

În ultima vreme, nu doar Epic Games s-a pus pe vânat trisorii din jocuri. Rockstar Games și compania mamă Take-Two Interactive au inregistrat un succes in privinta cererii inaintate la Curtea Federală australiană, obtinand mandate de cautare și confiscare a bunurilor în legătură cu presupusii trisori din Grand Theft Auto 5, afirma BBC, conform sursei de mai jos. Două proprietăți din Melbourne, Australia, au fost puse sub sechestru, iar cinci jucători se pare ca au fost identificati folosind software-ul (acum indisponibil) „Infamous”.

După cum a subliniat Kotaku Australia, atunci când a fost activ, Infamous a costat în jur de 40 de dolari și a acordat utilizatorilor accesul la un meniu cu cheaturi folosit pentru generarea sumelor infinite de monede din joc, arme, articole și viata în Grand Theft Auto Online – permitand jucătorilor să se teleporteze și să-i omoare pe alții pe același server.

Torrent Freak afirma că Curtea Federală australiană a pus sechestru pe bunurile celor cinci persoane implicate, care încă nu au răspuns acuzațiilor. Inculpatii cu numele Christopher Anderson, Cyrus Lesser, Sfinktah, Koroush Anderson și Koroush Jeddian, sunt împiedicați să creeze sau să folosească cheat-uri în jocuri și, de asemenea, sunt în prezent împiedicați să retragă bani din conturile blocate – in afara cheltuielilor pentru traiul zilnic.

De aici rezulta că Rockstar Games și Take-Two Interactive vor cere daune legate de încălcarea drepturilor de autor.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. este un hack vechi de aproape 1 an de zile, probabil si stirea e veche dar acum postat aici si pe site-urile externe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button