GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Epic Games dă în judecată YouTuberii care promovează trișatul în Fortnite

Se pare că avem un nou episod în saga aparent perpetuă a dezvoltatorilor de jocuri împotriva creatorilor de coduri, deoarece Epic Games a dat în judecată doi YouTuberi pentru utilizarea și vânzarea cheaturilor Fortnite.

Publicația GamaSutra a scris următoarele:

Epic Games a intentat un proces împotriva a doi YouTuberi, acuzând încălcarea drepturilor de autor și încălcând contractul atât pentru utilizarea, cât și pentru promovarea utilizării cheaturilor în Fortnite.

Se pare că majoritatea plângerilor în proces sunt dirijate împotriva lui Brandon Lucas, proprietar al canalului YouTube Golden Modz. GamaSutra declară:

Canalul lui Lucas are peste 1,7 milioane de abonați la momentul reclamației și, potrivit procesului intentat de Epic, conține videoclipuri care afișează cheaturi Fortnite în acțiune și dirijează spectatorii către un site deținut de Lucas care vinde accesul la cheaturile Fortnite.

Se pare că cheaturile în cauză sunt aimbots care sunt vânduți la prețuri complet obscene de 54,99 dolari pentru 30 de zile de acces sau 299,99 dolari pentru utilizare nelimitată.

Celălalt inculpat al procesului, Colton Conter, este acuzat că a postat videoclipuri similare pe canalul său de YouTube sub numele de utilizator Exentric. În cazul în care procesul va fi câștigat, Epic dorește ca instanța „să ordone ambele părți să distrugă toate videoclipurile compromițătoare care difuzează hack-urile, precum și hack-urile în sine, și să plătească daunele dezvoltatorului care urmează să fie determinate într-un moment ulterior„.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button