GamingMobile

Rocket League Sideswipe aduce fotbalul cu mașini pe iOS și Android

Rocket League este cu siguranță un succes, iar după ce dezvoltatorul Psyonix a fost cumpărat de Epic Games Store, lucrurile au revenit la viață după ce părea că s-au calmat prea mult. După ce a devenit free-to-play, jocul cu mașinuțe urmează să vină și pe telefoanele mobile cu Android, dar și pe dispozitivele care rulează iOS. Versiunea de mobile se va numi Rocket League Sideswipe și va fi lansată în decursul acestui an.

Noul joc a fost construit de la zero pentru mobile și dorește să ofere aceeași experiență plină de acțiune ca și jocul original. Desigur, cu schimbările necesare unei platforme mobile, precum o schemă de control mai prietenoasă. Rocket League Sideswipe va fi ceva mai condensat și va oferi meciuri 1v1 și 2v2 cu o lungime de două minute, iar perspectiva va fi din laterală pentru a putea fi încadrată pe ecranele mai mici.

Rocket League Sideswipe va fi disponibil gratuit

La fel ca și originalul, Rocket League Sideswipe va fi disponibil gratuit sub forma unui titlu free-to-play. Dacă vreți însă să intrați de pe acum în joc, nu este posibil. Secvențele de gameplay pe care dezvoltatorul le-a oferit sunt dintr-o variantă Alpha disponibilă pe Android în Australia și Noua Zeelandă. Psyonix a anunțat că mai multe variante Beta vor fi disponibile în întreaga lume în decursul lunilor următoare.

În acest moment nu există o dată de lansare clară pentru Rocket League Sideswipe, singurul reper pe care-l avem fiind anul 2021. Echipa de dezvoltare ne asigură însă că vom auzi mai multe despre noul joc mai devreme decât ne-am aștepta.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button