GamingRSS PaginaDeMedia

Rocket League devine free-to-play si se muta pe Epic Games Store

Bine ca l-am cumparat macar...

Rocket League este unul dintre cele mai populare titluri multiplayer pe PC si nu numai. Jocul inregistreaza zeci de mii de jucatori zilnic si a vandut milioane de copii. Dupa tot acest succes, Psyonix a anuntat ca jocul se va muta pe Epic Games Store sub o forma free to play. In plus, nu va mai putea fi descarcat de pe Steam.

Ca parte a update-ului free-to-play, Rocket League va introduce suport cross-platform. Asta va fi posibil prin intermediul unui cont unificat de Epic Games. Chiar daca jocul nu va mai fi disponibil pe Steam pentru jucatorii noi, cei care il detin deja il vor putea juca in continuare. Psyonix mai spune ca jocul va aduce schimbari in ceea ce priveste turneele in-game si sistemul de reward-uri.

Stirea vine la cateva zile dupa aniversarea de cinci ani a jocului. Rocket League a venit ca o furtuna pe PC si PS4. Chiar daca gameplay-ul de baza nu s-a schimbat, jocul a suferit o multime de modificari; inclusiv trecerea de la loot box-uri random la blueprint-uri pe care jucatorii le pot cumpara dupa bunul plac. Chiar daca acest sistem nu este ideal, tot este mai ok decat loot box-uri din care te rogi sa primesti elementele pe care ti le doresti. Oricum jocul cam devenise free-to-play in ultima perioada, cel putin din perspectiva modului de joc, astfel nu este o mare paguba.

In plus, migrarea jocului pe Epic Games Store este logica. Studioul care a dezvoltat jocul (Psyonix) a fost cumparat de Epic in luna mai a anului trecut. Cam tot atunci s-a intamplat si trecerea de la loot box la blueprint. Acum Epic va avea doua titluri free-to-play populare: Fortnite si Rocket League.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button