GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Rocket League Sideswipe a fost lansat pe iOS și Android

Rocket League Sideswipe este un spin-off pentru mobile al unia dintre cele mai populare jocuri multiplayer de pe PC și console. După ce a trecut printr-o perioadă de pre-season la începutul acestei luni, jocul a fost lansat în mod oficial pentru iOS și Android. Pentru cei care nu știu, Sideswipe este versiunea 2D pentru telefon a lui Rocket League.

La fel ca și jocul original, Rocket League Sideswipe se concentrează pe fotbalul cu mașini. Diferența majoră dintre cele două titluri este că versiunea mobile oferă o perspectivă 2D, în locul celei 3D cu care eram obișnuiți. Controlul mașinilor se realizează prin intermediul controloalelor virtuale de pe ecran, iar dacă le stăpânești destul de bine, acestea au și un mod avansat care îți oferă și mai multă libertate în joc.

Regăsim în continuare elementele de personalizare ale mașinilor și un sistem de ranking. Jocul este disponibil gratuit, însă include un magazin in-game din care poți cumpăra acces la Rocket Pass, ori diverse elemente cosmetice. Iar dacă vrei să-ți duci progresul mai departe, conectarea cu un cont Epic Games Store îți va oferi XP la final de meci atât pe Rocket League Sideswipe, cât și pe jocul original.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button