Gaming

Rocket League va primi un mod asemănător unui Battle Royale

Autor: Matei Pană

Knockout Bash este numele noului mod din Rocket League, anunțat săptămâna trecută. Din păcate pentru unii, acest mod va fi disponibil până pe 10 mai. Cred, însă, că dacă va fi primit bine de public s-ar putea transforma într-un mod permanent.

2K Games lucrează la un joc similar cu Rocket League, dar cu motociclete

Noul mod de Rocket League va fi astfel: 8 playeri se luptă în cadrul unor hărți noi, scopul fiind să îți elimini oponenții prin knockout-uri. Cum faci asta? Ei bine, acest mod adaugă și noi mecanici care să te ajute, acestea fiind Attack, Block și Grab. Ca un Battle Royale în toată regula, jucătorii vor trebui să fie atenți aici la safezone-urile care se micșorează, dar și la obstacolele variate de care trebuie să se ferească, răspândite pe fiecare hartă. Atunci când un player a încasat 3 knockout-uri, acesta iese din joc.

O listă completă a regulilor și schimbărilor din acest mod poate fi găsită aici. Chiar dacă modul ăsta va rămâne până pe 10 mai, mecanicile adăugate sunt atât de consistente încât ar fi păcat să nu rămână ca un mod de joc permanent. Cred, așadar, că sunt șanse mari ca developerii să se răzgândească și să nu îl lase doar ca un mod temporar.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button