Gaming

2K Games lucrează la un joc similar cu Rocket League, dar cu motociclete

Autor: Matei Pană

Conform jurnalistului Tom Henderson, care a căpătat credibilitate în urma mai multor predicții care s-au dovedit ulterior a fi adevărate, 2K Games lucrează la un joc care se aseamănă foarte mult cu Rocket League. Gravity Goal va fi “la fel ca Rocket League”, în sensul în care va avea meciuri 1v1, 2v2 și 3v3 în care scopul jucătorilor este să înscrie goluri în poarta oponenților cu ajutorul vehiculului pe care îl controlează.

Deși jocul seamănă cu Rocket League, Henderson spune că Gravity Goal va avea câteva lucruri diferite. Pe lângă motociclete de tipul celor din filmele Tron, un stil vizual care probabil se va reflecta și în hărțile jocului, playerii vor putea să lovească vehiculele oponenților cu un disc asemănător unui puc de hockey.

Henderson spune că Gravity Goal va fi cel mai probabil unul din cele 26 de jocuri gratuite la care Take-Two Interactive au spus că lucrează. Jurnalistul mai spune și că este posibil să primim un reveal “în următoarele luni”.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button