GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Riot Games va lansa un MMO inspirat de League of Legends

League of Legends este unul dintre cele mai populare jocuri chiar si astazi, la multi ani dupa lansare. Asta a facut din Riot Games un nume de temut printre dezvoltatorii de jocuri, iar ascensiunea companiei am vazut-o odata cu lansarea altor titluri, indeosebi Valorant. Se pare ca asta nu este tot, iar dezvoltatorul a confirmat ca lucreaza deja la un titlu MMO bazat pe universul League of Legends.

Pana acum, treaba mea in cadrul Riot Games era sa ajut la dezvoltarea universului League. Noua mea datorie este sa lansez un joc masiv, pe care multi dintre voi il cereti de ceva timp. Greg Street, Vice-Presedinte Riot Games

Acest anunt nu ar trebui sa ne mire. Riot Games a tot incercat sa extinda universul lui League of Legends prin intermediul altor jocuri, dar si prin diverse creatii media; de la filmulete si un serial, la imbracaminte si tot felul de accesorii si chiar si alte jocuri din acelasi univers  Am vazut si noua lansare pe mobile, deci putem spune ca dezvoltatorul o duce chiar bine in ultima vreme.

Riot Games pare sa aleaga o abordare similara cu cea de la Marvel cand vine vorba de League of Legends, lansand tot felul de produse de entertainment. Iar prin intermediul acestui MMO, echipa va putea sa povesteasca si mai mult despre universul pe care l-a creat. In plus, experienta lui Greg Street care a lucrat sase ani la World of Warcraft ar trebui sa isi spuna cuvantul, astfel cred ca vom avea parte de inca un MMO de foarte mare succes.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button