GamingMobileRSS PaginaDeMedia

Wild Rift aduce League of Legends pe telefonul tau mobil

Printre multele dorinte pe care fanii League of Legends le-au exprimat in ultimii ani, s-a numarat si o varianta mobile a jocului. Chiar daca acesta este caracterizat de controlul din mouse si tastatura, telefoanele mobile au evoluat destul de mult. Odata cu cresterea in dimensiune a ecranelor si imbunatatirile hardware, este mai usor atat fizic cat si tehnic sa te joci pe mobil. Iar fix asta aduce si Wild Rift; o varianta pentru telefon a celebrului MOBA.

Cea mai mare noutate adusa de League of Legeds Wild Rift este fix harta cu acelasi nume. Aceasta este mai mica decat Summoner’s Rift, insa jucatorii se vor adapta imediat. Iar nou venitii? Ei bine, Riot Games a incercat sa faca experienta cat mai facila si pentru ei. Deci nu iti face griji daca nu ai mai jucat pana acum, deoarece sigur te vei descurca.

League of Legends Wild Rift Gameplay Alpha

Controlul era una dintre cele mai mari temeri ale multora cand se gandeau la League of Legends pe mobile. Pana la urma, pe PC dai comenzile cu ajutorul perifericelor. Riot Games a implementat un sistem de control dual-stick pentru navigare, cu care unii vor fi deja familiarizati din alte jocuri.

League of Legends Wild Rift se adreseaza atat jucatorilor veterani care isi doresc o experienta competitiva, cat si noilor veniti care vor sa se distreze alaturi de prietenii lor. Jocul este conceput pentru a fi usor de inteles, dar pastreaza esenta titlului de pe PC. Ba chiar ai si un mod Ranked unde poti juca solo, ori intr-o echipa de doi, trei sau cinci jucatori. Jocul este disponibil deja in varianta Open Beta si poate fi descarcat chiar acum pe Android sau iOS. Nu aveti nevoie decat de un cont Riot Games.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button