GamingRSS PaginaDeMedia

Rick și Morty ajung și în Fortnite

Din motive numai de alții știute, Fortnite este unul din cele mai populare (și mai controversate) jocuri, iar Epic Games se folosește din plin de asta, adăugând constant, de-a lungul sezoanelor, tot felul de crossovere și de easter eggs din diverse francize. Am avut crossovere cu DC, cu echipa națională de fotbal a Braziliei, cu Horizon: Zero Dawn, chiar și cu the stonks meme guy.

Dacă lăsăm natura să-și urmeze cursul, nu ar trebui să ne mire faptul că Fortnite le va oferi azil politic lui Rick și Morty, că tot avem parte de câte un nou sezon pentru fiecare producție în parte. Cel de-al șaptelea sezon din Fortnite și-a prezentat micile indicii printr-un teaser de pe Twitter, în care vedeta este… Uhh… Butter Bot, cel al cărui singur scop în viață nu este femeia cu mustață, ci să-ți dea untul la masă.

Fortnite și ciorba de pop culture

Butter Bot a devenit rapid unul din cele mai populare meme-uri cu Rick și Morty, iar apariția acestuia (mai mul sau mai puțin) ca easter egg ar trebui să ne spună ceva despre noul sezon din Fortnite. La o adică, este aproape sigur că grupul vesel va ateriza și în acest metaverse al battle roayale-ului, după ce fanii au fost asaltați de personaje din Street Fighter, Star Wars, Marvel, Terminator, chiar și Tron. Doamnelor și domnilor, iată cum nimeni nu se dă în lături de la nimic pentru a putea satisface foamea de conținut și nevoia de a consuma ciorbe de pop culture.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button