RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Revin reclamele cu criptomonede pe Google!

Mai știți cum pe la începutul anului fiecare rețea de socializare și pisica sa anunța că interzice reclamele pentru criptomonede, iar Google a venit și el să spună că nu le mai permite? Eh, rând pe rând se răzgândesc.

După Facebook urmează acum și Google, care anunță că va permite din nou prezența reclamelor legate de criptomonede. Există câteva limitări, nu se dă drumul la reclame pentru fiecare ICO pentru o nouă monedă bazată pe brânză, sau cine mai știe ce.

Din octombrie Google permite caselor de schimb care lucrează cu criptomonede să afișeze din nou reclame în SUA și în Japonia, după ce ofertanții reclamelor sunt certificați de către Google pentru fiecare țară în parte.

Revenirea reclamelor va duce la interes sporit în lumea criptomonedelor din partea publicului general, ceea ce în consecință ar putea duce iar la creșterea prețului pentru câteva criptomonede. Probabil nu se vor atinge aceleași cote de la finalul anului trecut, dar orice crește cu siguranță va fi bine primită de cei care sunt plătiți în criptomonede virtuale, fiind construite deja comunități de dezvoltatori open-source care se bazează pe ele pentru munca lor.

Așa că dacă sunteți un entuziast al speculării, probabil ar fi timpul să cumpărați. Sau nu. Personal, n-aș avea încredere în sfatul meu.

[Reuters]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button