ReviewsGamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Review New Pokemon Snap – Șansa mea de a deveni influencer

Am dimineți în care mă trezesc, iar primul lucru pe care-l fac este să verific telefonul. Cine, ce și unde a mai postat? Dar ce mai face tovarășul ăla cu care n-am mai vorbit de aproape o lună? Toată lumea este online și își împărtășește viața prin poze pe rețelele sociale. De bine, de rău, asta e viața omului modern, iar pe timp de pandemie, cei de la Nintendo s-au gândit la aceia dintre noi care duc dorul explorării, în căutarea pozei perfect. Cred că fix așa a apărut și New Pokemon Snap, un joc în care trebuie să călătorești în lumea idilică a universului Pokemon și să îți lași spiritul artistic liber, în căutarea imaginii cu care să rupi clasamentul de popularitate.

Totul este colorat în New Pokemon Snap

New Pokemon Snap este diferit de titlurile cu care ne-a obișnuit seria încă de pe vremea lui GameBoy încoace. În loc de a fi un JRPG cu perspectivă de Diablo, jocul de față te pune la bordul unui tren-submarin-navetă cu care călătorești fix ca printre stațiile de metrou, interacțiunea ta cu lumea înconjurătoare limitându-se la abilitatea de a captura imagini cu Pokemoni celebri, dar și cu arătări pe care nu le-ai mai văzut până acum.

Scopul tău este să găsești cât mai mulți monstruleți, dar primești puncte bonus atunci când îi surpinzi în ipostaze ceva mai neobișnuite. Poate un Pikachu care atacă un alt pokemon cu fulgerele sale, ori un Snorlax care NU doarme; posibilitățile sunt aproape nelimitate. Un element interesant pe care-l introduce New Pokemon Snap este abilitatea de a interacționa cu pokemonii pentru a-i face să vină la tine sau să pozeze: le poți arunca mâncare, power-up-uri sau chiar să-i faci să danseze. În acest fel, crești șansele de a scoate o poză unică.

Te crezi destul de artist?

Toată isprava ta nu va scăpa nerăsplătită. După ce ai făcut o poză demnă de postat pe social media, ai șansa s-o personalizezi și mai mult cu filtre, stickere și alte ajustări. Poți ori să mergi pe un shot artistic care să scoată peisajele jocului în evidență, urmărind un subiect bine încadrat sau o acțiune, ori poți crea un meme cu Pickachu cu mustață împletită; fiecare cu ce se simte confortabil. Și odată ce eșți mulțumit cu opera ta de artă (sau încercarea), e momentul să ieși în lume. Iar New Pokemon Snap are un sistem interesant prin care încarci poza, poți primi aprecieri de la alți jucători și chiar să primești puncte, destul cât să ajungi în primele poziții ale clasamentului. Crezi că ai ce-ți trebuie ca să ajungi în topul fotografilor de pokemoni?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button