TECH

Respawn lucrează la un joc de război pentru VR

Oamenii care lucrează la studioul Respawn sunt responsabili pentru un număr destul de mare de jocuri despre război. Fie că vorbim de cele SF din seria Titanfall, sau cele legate mai mult de realitate de pe vremea când mulți dintre ei lucrau la seria Call of Duty.

Iar acum vine vestea că aceștia lucrează la un joc de război făcut special pentru VR. Creația lor va fi disponibilă abia în anul 2019, când probabil vom avea deja o variantă comercială a lui Santa Cruz sau un Oculus Rift 2.0 în toată regula. Și despre ce exact va fi vorba în acest joc? Adică, pe lângă faptul că va fi despre război. Puteți vedea totul în clipul de mai jos:

Nimic. Au arătat nimic despre proiect, nefiind încă la un punct la care se poate arăta ceva din el. Apoi mai este și problema că este un joc de VR a cărui obiectiv este cel de-a reda experiența de-a fi în război, nu doar acțiunea. Accentul este pus pe realism, pe experiența autentică de a fi în luptă. Așa că probabil nu va fi tocmai un joculeț amuzant, distractiv, despre cum învingi răul, ci mai mult un simulator de traumă.

Măcar este bine de știut că Respawn Entertainment lucrează la lucruri noi care nu sunt legate de Titanfall. Nu că Titanfall ar fi fost un joc rău, dar Electronic Arts nu prea îl prețuiește.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button