FilmeRSS PaginaDeMedia

Resident Evil vine sub forma unui serial animat pe Netflix

Netflix pare ca si-a gasit un nou favorit in lista de nume pe care la gazduieste, iar Resident Evil se va bucura de toata atentia platformei. Acum o luna vorbeam despre un serial plasat in lumea plina de zombie a jocului, dar se pare ca nu este vorba doar de atat. Pe langa serialul live action, se pare ca platforma de movie streaming a semnat un parteneriat cu Capcom pentru a produce un serial animat.

Resident Evil: Infinite Darkness va urmari povestile protagonistilor din RE2, Claire Redfield si Leon Kennedy. Serialul se va concentra mai mult pe elementele horror decat pe actiune incercand sa recreeze atmosfera primelor jocuri din serie. Precum precedentele filme animate din serie, Infinite Darkness va fi regizat de Hiroyuki Kobayashi. Animatia va fi produsa de un studio nou, numit Quebico Studio.

Vom avea un serial horror-action bazat pe aventurile a doi protagonisti populari, Leon S. Kennedy si Claire Redfield. Prin combinarea actiunii cu suspansul specific filmelor horror, vom crea o lume Resident Evil cum nu ati mai vazut pana acum. Teaser-ul ne prezinta scene de curaj in care Claire paseste intr-o cladire abandonata, ascunsa de intunericul noptii si descopera „ceva” in timp ce Leon salveaza „pe altcineva” in intuneric. Cine va fi inamicul de data aceasta? Ce inseamna Infinite Darkness? Ramaneti aproape pentru mai multe noutati despre noul serial animat de la Netflix! Descrierea serialului pe Netflix

Resident Evil s-a dovedit un succes cand vine vorba de filme si productii in afara industriei de gaming. Franciza este inca populara si asta o dovedesc lansarile de jocuri primite foarte bine si materialele media care tot apar. Infinite Darkness va fi lansat undeva in 2021, dar pana atunci vom vedea lansarea lui RE8. Ce parere aveti despre aceasta franciza? Mai sunt zombi relevanti in 2020?

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button