Tech&ITFilmeMORERSS PaginaDeMedia

Netflix lucreaza la un serial Resident Evil cu actiunea in New Racoon City

Netflix a anuntat oficial faptul ca a inceput productia unui serial bazat pe Resident Evil. Primul sezon va avea opt episoade si se va concentra pe surorile Jade si Billie Wesker. La carma corabiei se va afla Andrew Dabb care a mai lucrat si la Supernatural. Nu sunt rau, iar orice pasionat al seriei cred ca va fi incantat, mai ales ca platforma a facut o treaba buna cu adaptarea lui The Witcher.

Revenind la Resident Evil, se pare ca toate cele opt episoade vor avea o durata de o ora. Nu avem inca informatii despre alte sezoane sau daca acesta va fi singurul lansat drept mini-series. Ce este sigur insa este ca primele episoade vor fi regizat de Bronwen Hughes. Acesta a mai regizat episoade din The Walking Dead, Better Call Saul si Hawaii Five-0.

Dintr-un rezumat postat pe Twitter, reiese ca serialul va avea doua fire narative. Intr-unul dintre acestea surorile Wesker se muta in New Racoon City unde incep sa-si puna intrebari vis-a-vis de activitatile tatalui lor. Celalalt fir narativ va fi plasat in viitor unde un T-virus s-a raspandit la mai bine de sase miliarde de oameni si animale, iar numarul celor care au scapat este de numai 15 milioane. Se pare ca nici Netflix nici Resident Evil nu se tem de putin backlash care ar putea aparea in ceea ce pare un timeline legat de coronavirusul actual. Dar arta e arta; trebuie tratata ca atare.

Resident Evil nu este un nume necunoscut printre cinefili, iar seria de jocuri a dat nastere catorva filme. Alaturi de noile reboot-uri ale jocurilor vechi din serie si cu noul joc in plin proces de dezvoltare, cred ca lumea trebuie sa se pregateasca de un nou val de zombie.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button