GamingRSS PaginaDeMedia

Relic Entertainment este pe cale să facă un anunț misterios – Company of Heroes 3?

Dacă ai scos untul din jocuri precum Dawn of War și Company of Heroes, atunci cu siguranță știi câte ceva despre Relic Entertainment, studioul care a făcut o treabă excepțională cu primele DoW-uri, a dat cu bâta-n baltă cu DoW III și a readus acțiunea frenetică din cel de-al Doilea Război Mondial în tranșeele RTS din Company of Heroes 2.

Relic Entertainment își încearcă momentan talentul cu viitorul Age of Empires 4, dar asta nu înseamnă că nu are și alte planuri, planuri pe care ar urma să le dezvăluie în decursul zilei de mâine. Pe canalul său de Twitch, studioul a inițiat o numărătoare inversă, care ar urma să se încheie în mai puțin de 24 de ore. Countdown-ul vine însoțit de un background reprezentând o imagine aeriană a Italiei, însoțită ocazional de secvențe alb-negru ale regiunii.

Mulți fani sunt de părere că Relic Entertainment este pe cale să anunțe un titlu cu tematică WW2, poate chiar Company of Heroes 3, iar ideea aceasta nu are prea multe motive pentru care să fie exclusă. Până acum, CoH 2 a continuat să primească regulat update-uri, însă fanii nu s-au mai bucurat de un expansion nou de o bună bucată de vreme. Să fie acest proiect ceea ce am așteptat noi, ăștia de mănâncă RTS-uri la micul dejun?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button