GamingPC&Consoles

Reduceri pe Steam: cele mai bune jocuri 2K Games

Puțini publisheri se pot mândri cu o colecție de titluri asemenea 2K Games iar acum, cele mai bune jocuri din catalogul lor au parte de niște reduceri considerabile pe Steam. Așa că dacă aveai de mult un titlu care îți făcea cu ochiul și nu ți l-ai cumpărat până acum, acum ai o șansă bună să te joci mult cu bani puțini. Astea fiind zise, hai să trecem rapid prin revistă cele mai interesante titluri disponibile la un preț special

Și vreau să încep cu trilogia Mafia. În aceste trei jocuri, începi ca un neica-nimeni într-o lume controlată de… ai ghicit: mafie. Prin niște circumstanțe interesante ajungi în inima acestor organizații bazate pe respect și de acolo lucrurile se schimbă în funcție de fiecare joc în parte.

Trebuie să recunosc că Mafia 2 rămâne unul dintre cele mai bune jocuri pe care am pus mâna vreodată, iar de când studioul Hangar 13 a refăcut complet și primul joc din serie, m-am îndrăgostit și mai tare de lumea asta. Sigur, al treilea este și cel mai slab, dar primele două sunt adevărate capodopere în ochii mei iar acum toată seria poate fi a ta pentru prețul de doar 24 de euro pe Steam.

Și dacă tot am vorbit despre o trilogie, Bioshock Collection este pentru mulți cea mai bună colecție de jocuri făcute vreodată. Toate trei titlurile au fost un succes atât comercial cât și critic iar jocurile au rămas în istorie drept unele dintre cele mai bune shootere din toate timpurile. Nu trebuie să explic mai mult pentru că probabil ai mai auzit de jocurile Bioshock. Tot ce trebuie să știi este că ele sunt disponibile acum pentru prețul de 12 euro pe Steam.

Un joc despre care am mai discutat în trecut când am vorbit despre promoții pe Steam este Civilization VI. Deși a fost lansat tocmai în 2016, Civ IV rămâne unul dintre cele mai bune titluri din genul de strategie. Opțiunile sunt aproape nelimitate iar interacțiunile pe care poți să le ai cu personaje istorice precum Cleopatra sau Gandhi sunt doar cireașa de pe tort. Poți cumpăra chiar acum Civilization IV Anthology Bundle care conține absolut toate DLC-urile disponibile pentru puțin sub 30 de euro pe Steam.

Desigur, mai există și alte reduceri de la 2K Games pe Steam, așa că uite și un link către promoția principală unde poți găsi și alte francize cum ar fi NBA 2K, WWE 2K, X-COM și Borderlands.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button