Tech&ITGaming

Hangar 13 lucrează la un nou joc din seria Mafia

Se pare că studioul Hangar 13 lucrează la al patrulea joc din seria Mafia. În cadrul unui raport publicat cu ocazia aniversării de douăzeci de ani a seriei, managerul general Roman Hladik a declarat că echipa lucrează la un nou titlu.

Confirm cu bucurie faptul că am început să lucrăm la un nou proiect din seria Mafia! […] Deși va apărea în câțiva ani și nu putem oferi deocamdată mai multe detalii despre acesta, suntem foarte entuziasmați să ne continuăm munca pentru această serie și să ne distrăm audiența cu povești noi.

Roman Hladik – manager general al studioului Hangar 13

Primul joc Mafia a apărut în 2002, și urmărește povestea unor criminali din Chicago în perioada anilor 1930. Următoarele jocuri din serie se bazează pe niște povești similare, în diferite orașe fictive și perioade de timp. După ce toate cele trei jocuri au fost remasterizate și lansate din nou în 2020, Hangar 13 au început să lucreze la un joc nou, pe numele lui de cod „Volt„, care ar fi fost despre niște supereroi care concurează într-un joc online, dar proiectul a fost anulat în 2021.

Din moment ce managerul general al echipei din spatele jocului a spus că acesta se află la câțiva ani depărtare, nu știm nici când va apărea, nici cum se va numi mai exact. Putem doar să așteptăm noi anunțuri oficiale în viitor, sau poate niște leak-uri, de ce nu. Iar dacă nu ai încercat niciodată această serie și vrei s-o iei de la început, primul joc Mafia este disponibil gratis pe Steam până pe 5 septembrie.

Matei Pană

Mereu am fost o persoană creativă, iar odată aterizat la Zona m-am trezit într-un mediu foarte prietenos în care mă pot defășura liber. Fie că vorbim despre redactat de știri și recenzii, ori editare video, filmat sau diverse treburi mici de prin birou, sunt mereu dispus să mă implic și să învăț lucruri noi. Iar când nu fac asta, fie sunt cu chitara în brațe repetând, fie mă delectez cu vreun joc.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button