CommunityRSS PaginaDeMedia

Reddit adaugă indicatori de citire și scriere în timp real pentru a deveni și mai interactiv

Pentru mine, Reddit este cel mai sănătos (sau cel mai puțin „dăunător” ) mod de a petrece timpul pe social media. Într-un fel, sunt atras și de interfața sa elegantă și simplistă, astfel încât nu mică mi-a fost mirarea atunci când am aflat că platforma este pe cale să primească o actualizare care parcă o va transforma în ceva ce aduce a aplicație de chatting (și nu mă refer la opțiunea de a trimite DM-uri utilizatorilor).

Practic, Reddit va introduce o serie de elemente noi care vor face ca aplicația să pară și mai interactivă și mai prietenoasă. Actualizarea a fost lansată ieri, iar odată ce va fi instalată, vei putea observa în timp real procesele de upvote și downvote (numerele cresc sau scad), alături de indicatori care își fac apariția atunci când doi sau mai mulți utilizatori redactează un reply la un comentariu. Totodată, încă un set de indicatori în timp real te vor ajuta să îți dai seama când cinci sau mai mulți utilizatori citesc simultan aceeași postare.

Vei avea și animații la upvote-uri, iar secțiunea de comentarii va deveni oarecum mai ușor de urmărit; pe măsură ce dai scroll, un mic bubble te va notifica în legătură cu noile comentarii, iar tu vei putea sări înapoi la ele, într-o manieră similară Facebook-ului.

Reddit încearcă să devină mai animat

Nu este chiar cea mai precisă metodă pentru a vedea CINE anume a citit postarea sau a lăsat un comentariu, însă putem vedea că dezvoltatorii au încercat să ofere niște mijloace prin care aplicația Reddit să devină mai prietenoasă și mai interactivă. Știu că spuneam la început că am fost surprins de aceste mici modificări, însă treptat am început să realizez că mai devreme sau mai târziu tot aici s-ar fi ajuns, în condițiile în care tot mai multe platforme par să se inspire unele de la altele în ceea ce privește modurile în care utilizatorii interacționează atât între ei, cât și cu conținutul distribuit în feed-uri. În cazul de față, aș putea spune că Reddit a adoptat o metodă interesantă, însă fără a sacrifica o interfață curată și aerisită, sper eu. În cele din urmă, ne vom convinge singuri atunci când update-ul va ateriza oficial pe Android și iOS.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button