Community

Reddit primește un update important care îl aduce mai aproape de celelalte platforme sociale

Să vedem… Întâi a fost TikTok, apoi să zicem că Instagram s-a luat după acesta odată cu introducerea de Reels. Nu a durat foarte mult până când Reddit a decis să adopte această modă, căci aplicația pentru telefoane a primit un facelift corespunzător trendului. Este prima schimbare majoră a platformei după o perioadă de doi ani și vine sub forma lui Discover Tab care aduce recomandări personalizate într-un mod mai atractiv.

Alături de secțiunea cea nouă va fi lansat și un revamp al sistemului de navigare. Meniurile Community și Profile vor fi îmbunătățite și le vor oferi utilizatorilor mai multă flexibilitate priving organizarea conținutului preferat. Interesant este că aceste noutăți au fost aduse la cererea publicului. Comunitatea își dorea o modalitate mai fresh și mai eficientă prin care să-și poată explora interesele pe Reddit. Este o abordare mai diferită față de actualizările recente în care puteai da scroll prin GIF-urile și clipurile unui anumit subreddit într-o manieră similară Facebook și Instagram. Acum, algoritmul va analiza nu doar subreddit-urile urmărite, ci și cât timp petreci pe acestea pentru a-și ajusta recomandările făcute.

Odată lansat update-ul, Discover Tab va putea fi accesat cu ușurință din bara de jos unde se odihnesc celelalte shortcut-uri principale. În secțiunea respectivă, utilizatorii își pot filtra conținutul pe care doresc să-l descopere. De exemplu, în partea de sus a Discover Tab vei putea introduce cuvinte-cheie care au legătură cu interesele tale. Și pentru a crește nivelul de eficiență, Reddit a introdus și un sistem de feedback prin care poți seta algoritmul să-ți afișeze mai mult sau mai puțin conținut în funcție de ce anume cauți.

Community Drawer Reddit

Community Drawer este noul look adus meniului unde îți gestionai subreddit-urile la care te-ai alăturat. Acum, acestea pot fi accesate dacă apeși în partea stânga sus a interfeței. Ele sunt ordonate în patru categorii:

  • Moderating entry points – Destinat moderatorilor unui subreddit;
  • Your communities – Aici poți să îți gestionezi și să-ți personalizezi subreddit-urile pe care le urmărești;
  • Following – Aici poți vedea profilurile utilizatorilor pe care îi urmărești;
  • Principalul r/all.

Profile Drawer a mutat secțiunea dedicată profilului tău în partea dreaptă și și-a păstrat aceeași mini-interfață curată și ușor de folosit. Deci schimbarea majoră este, evident, Discovery Tabs, care seamănă destul de mult cu Reels/Discover de pe Instagram și, mai nou, Facebook. Spre deosebire de cele din urmă, recunosc că facelift-ul ăsta pe Reddit chiar nu îmi displace. Folosesc platforma cu pricina mult mai des decât alte servicii și îmi place să constat că este o schimbare cu potențial productiv și care te va ajuta să descoperi mai repede și mai ușor ceea ce te interesează cu adevărat.

Profile-Drawer-3 Reddit

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button