Telefoane

Detalii despre RED Hydrogen

Luna trecută vă anunțam de faptul că RED, vestitul producător de camere profesioniste, se pregătește să lanseze propriul său telefon, RED Hydrogen.

Acest telefon vine în două variante, ambele costând cu mult peste 1000 de dolari, oferind suport pentru atașamente hardware avansate și cu un ecran capabil să redea conținut 3D. Dar nu prea au fost anunțate detalii despre telefon și nici nu au fost oferite mostre ale unui Hydrogen în funcțiune, sau măcar o poză dintr-un alt unghi al telefonului.

Asta se schimbă acum. Canalul de Youtube Marques Brownlee a fost invitat de RED să arunce o privire peste câteva prototipuri ale telefonului Hydrogen. Nici unul nu reprezenta varianta finală a telefonului, dar erau destul de aproape.

Modelul care avea varianta aproximativ finală a carcasei este făcut din materiale precum kevlar și include un număr mare de pini de contact pentru atașarea de hardware adițional. Modelul prezintă două difuzoare frontale, ceva ce chiar nu prea vezi la telefoane moderne, alături de un ecran de 5.7 inch. Mai are butoane laterale pentru volum, captură și pornire, în acest buton fiind inclus și senzorul de amprentă. Ansamblul de camere nu este încă final. Macheta unui modul de cameră cu senzor dedicat a mai fost arătată pe un alt prototip.

Ecranul în sine nu era activ la acea variantă, dar a fost testat și un model pe care panoul era activ. Acesta nu a putut fi arătat publicului, fiind încă un secret. De asemenea, filmarea ecranului oricum ar da rezultate cam la fel de bune ca filmarea a unui film 3D la cinema. Efectul a fost oricum descris ca fiind impresionant.

RED Hydrogen va fi lansat anul viitor, modelul normal costând 1200 de dolari, iar cel din titaniu ajungând până la 1600 de dolari.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button