Telefoane

RED Hydrogen, telefonul holografic de titaniu care costă 1600 de dolari

Compania RED este în mod normal cunoscută pentru camerele sale de filmat folosite la mari producții cinematografice. De aceea cel mai nou produs anunțat de companie a fost o surpriză pentru toată lumea, un telefon.

RED Hydrogen este descris ca fiind primul dispozitiv de media holografic, ce se întâmplă să mai fie și un telefon ce rulează Android. Acest dispozitiv are un ecran de 5.7 inch, care poate reda cu ușurință atât conținut 2D, cât și conținut 3D holografic, cu perspective multiple, fără nevoia de-a folosi ochelari sau orice alt fel de unealtă care să asiste la crearea iluziei de profunzime a imaginii.

Cum exact funcționează? RED nu vrea să spună. Practic, RED nu a spus nimic despre tehnologie, despre configurația telefonului, despre ce exact vrea să spună prin „conținut holografic”, doar că va folosi formatul RED Hydrogen 4-view Content.

Telefonul vine în două variante, una construită din aluminiu de 1200 de dolari și una din titaniu de 1600 de dolari. Ambele vor funcționa atât pe cont propriu, cât și ca parte dintr-o cameră RED, acționând ca interfață/monitor pentru aceasta.

Deși RED Hydrogen este disponibil acum la pre-comandă, nu va vedea lumina zilei până la începutul lui 2018.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Precomanda la ce? Nu spune nimic despre el, eu pe ce dau bani? Procesor, eram, ecran, memorie, sistem operare etc. Sa ceri bani e ușor, doar sa și facă banii aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button