PC&Consoles

Red Dead Redemption nu mai sosește în GTA 5

Mai țineți minte când vă înștiințam că GTA 5 va primi un mod care va adăuga întreaga hartă a lui Red Dead Redemption în această vara? Eh… a aflat și Rockstar de acest mod, iar consecințele au fost destul de previzibile.

White Team, echipa care lucra la acest proiect, a fost contactată de către Rockstar în vederea încetării producției acestui mod. Echipa s-a conformate cererii, îndepărtând pe internet până și primul trailer al acestei modificări, așa că nici măcar nu pot să vă arat concret cum se comporta în mișcare această modificare.

Rockstar evident n-a fost tocmai în favoarea ideii aducerii lui Red Dead Redemption pe PC fără acordul lor, chiar dacă White Team a declarat că nu aveau cum să porteze tot jocul, ci doar harta sa cu ceva elemente scriptate care să ofere ceva conținut jucătorilor.

Așa că singurul mod în care veți putea juca Red Dead Redemption pe PC este prin intermediul lui Playstation Now. Asta dacă nu cumva Rockstar decide să ne aducă o portare înainte de lansarea continuării.

[DSO Gaming]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button