PC&Consoles

Red Dead Redemption ajunge pe PC, prin GTA 5

Dacă vreți să jucați pe PC Red Dead Redemption fără să plătiți taxa lunară pentru PS Now , s-ar putea să aveți o soluție în curând.

Un grup de modderi numit .White Team a început să lucreze la portarea hărții lui Red Dead Redemption în GTA 5, obiectivul final fiind cel de-a adăuga și lucruri de făcut în lumea aceasta nouă, nu doar realizarea unui deșert foarte rustic în care să te plimbi cu un Infernus. Există intenția și de-a face mod-ul compatibil cu soluțiile de multiplayer neoficiale, din moment ce folosirea sa cu GTA Online va duce la nenumărate probleme și dureri de cap pentru utilizator.

Fișierele folosite pentru această modificare vin de la varianta de Xbos 360 a jocului, cu ceva îmbunătățiri pe partea de grafică, din moment ce vorbim de un joc vechi de când pământul în acest moment. Red Dead Redemption V va necesita multă muncă până când va fi gata, așa că nu va fi terminat prea curând, însă o variantă beta preliminară va fi disponibilă din această vară.

Rockstar încă n-a schițat vreun efort să aducă pe piață o variantă oficială de PC a lui Red Dead Redemption, dar măcar continuarea sa ar trebui să ajungă și pe monitoare spre sfârșitul acestui an… sau în 2019.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button