GamingPC&Consoles

Microsoft a stricat Red Dead Redemption 2 pe Windows 11 și nu se obosește să-l repare

Sunt sigur că mulți gameri au Red Dead Redemption 2 pe lista de jocuri de încercat pe PC. Dar unii s-ar putea lovi de o problemă destul de stupidă: pe o anumită versiune de Windows 11 (KB5023774), jocul pur și simplu refuză să pornească. Situația asta nu este nouă, nu e ceva apărut de pe-o zi pe alta, ci e de ceva timp. Ce au făcut Microsoft ca să o rezolve? Uh, destul de simplu. Au îndrumat gamerii care șe lovesc de această situație să facă upgrade la W11 2H22, cea mai nouă actualizare a sistemului de operare.

Pe pagina oficială a celor de la Microsoft, problema pare că nu mai este nouă în punctul ăsta, iar recomandarea făcută de producător sună cam așa: „Pentru a mitiga această problemă, puteți face upgrade la Windows 11, versiunea 2H22. Dacă sunteți interesați, deschideți Windows Update și selectați opțiunea Check for updates.” Finuț Microsoft, foarte finuț…

Deși în mod normal sunt de partea celor de la Microsoft cu anumite chestii și în special încurajez trecerea la cel mai nou și actualizat sistem de operare, de data asta problema este chiar rușionoasă pentru companie. Adică se întâmplă pe Windows 11, o versiune mai veche într-adevăr, dar totuși este ultimul sistem. Și până atunci, Red Dead Redemption 2 mergea bine mersi, deci nu e de parcă a fost mereu așa.

În plus, unii utilizatori ar putea alege să rămână pe versiunea 2H21 din varii motive – fie un software anume nu vrea să funcționeze optim pe cea mai nouă versiune de Windows, ceea ce am mai văzut. Fie mai sunt cazuri în care utilizatorii așteaptă ceva timp până la upgrade pentru a se asigura că totul va fi stabil și nu vor apărea problemele specifice Windows-ului din ultima vreme. Oricum ar fi, momentan singura soluție pare upgrade-ul. Not cool.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button