GamingPC&Consoles

După 6.000 de ore în Red Dead Online pe Google Stadia, un jucător a primit un pachet de rămas bun de la Rockstar

Google Stadia nu a avut un fan-base mare niciodată, însă a reușit să strângă o comunitate mică și dedicată. Printre oamenii care au avut încredere în platforma de cloud gaming se numără și un streamer cunoscut online drept Colour. Acesta a jucat peste 6.000 de ore de Red Dead Online prin intermediul serviciului, iar în momentul în care Google a decis să îl retragă de pe piață riscă să piardă absolut tot progresul.

Într-o întoarcere de situație destul de neașteptată Rockstar a intervenit în ajutorul fanului și au implementat o modalitate prin care jucătorii să-și poată sincroniza progresul cu contul de Social Club pentru a-l accesa și pe alte platforme. În plus, i-au trimis și un pachet de rămas bun pentru serviciul Stadia și pentru loialitatea de care a dat jucătorul dovadă în cele peste 6.000 de ore. Iar acest pachet este destul de stufos, din câte puteți vedea în postarea de pe Twitter postată de Colour.

Avem tricouri, puzzle-uri în forma unor arme din joc, stickere, mousepad-uri, căni, tot felul de accesorii și o lumânare în formă de butoi. Adică cam tot merchandise-ul dedicat Red Dead Redemption 2 de pe magazinul oficial Rockstar. Iar dacă sunteți curioși ce puteți cumpăra, păi tot felul de ciudățenii: chibrituri RDR2, sacoșe, brelocuri, Răpirea din Serai varianta cowboy și multe altele.

Mi se pare un gest frumos din partea celor de la Rockstar care au arătat că încă merită respectul fanilor. În ultimii ani compania a fost criticată pentru faptul că nu mai dezvoltă jocuri noi și preferă să lanseze DLC-uri pentru GTA Online și să implementeze microtranzacții. Și chiar dacă le dau dreptate și gamerilor care acuză compania, trebuie să ținem totuși minte că cei de la Rockstar ne-au oferit unele dintre cele mai frumoase amintiri cu jocuri precum Grand Theft Auto, Bully și Red Dead Redemption.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Back to top button