Gaming

Rockstar lansează GTA Plus, serviciul pe bază de abonament pentru Grand Theft Auto Online

După remasterizarea remasterizării remasterizării remasterizării lui GTA 5, Rockstar Games lansează o subscripție dedicată celor care-și petrec mare parte a vieții prin Grand Theft Auto Online. Se numește GTA+ și se adresează exclusiv jucătorilor de pe PlayStation 5 și Xbox Series X|S. Dar ce rol are o subscripție lunară opțională băgată într-un joc online?

Eh, dacă nu v-ați dat seama, cel mai probabil îl transformă într-un pay to win. Și în vreme ce alte abonamente de tipul ESO Plus pentru Elder Scrolls Online mi se par mai acceptabile, GTA+ este mai degrabă destinat celor care își doresc să aibă cele mai mișto chestii din joc. La fel cum specifică și Rockstar, serviciul va oferi acces rapid și ușor la o varietate de bunuri in-game atât pentru jucătorii noi, cât și pentru veterani.

Beneficii sunt multe și bune, în special dacă ești fan înrăit al componentei online din Grand Theft Auto: mălai, taxe mai mici, upgrade-uri mai ieftine, mașini, outfit-uri, GTA+ Shark Cards speciale și toate cele. Deci Rockstar promite goodies în fiecare lună pentru abonații GTA+ care trebuie să dețină Grand Theft Auto 5 sau Online și să scoată lunar din buzunar 6 dolari.

Iată ce beneficii sunt incluse în perioada 29 martie – 27 aprilie:

  • GTA$500,000 depozitați automat în contul Maze Bank;
  • Principe Deveste Eight cu upgrade-ul Hao’s Special Works, disponibil înaintea jucătorilor standard, plus livery-urile HSW Orange Trip și HSW CMYK;
  • Auto Shop-ul din La Mesa care introduce mai multe update-uri din Los Santos Tuners;
  • LS Car Meet Membership va fi gratuit, iar cei care s-au abonat la GTA+ for primi înapoi 50 de mii de dolari in-game în cadrul periodadei de mai sus;
  • Deținătorii de yacht-uri vor putea face trecerea la Aquarius Super Yacht gratuit;
  • Garderoba jucătorilor va fi îmbogățită cu  Gussét Frog Tee și Broker Prolaps Basketball Top and Shorts;
  • Conveyor Livery pentru Mammoth Avenger, HVY APC și TM-02 Khanjal;
  • Mai multe scheme de vopsea și embleme gratuite adăugate în Auto Shop;
  • Triplarea câștigurilor de GTA$ și RP în cadrul misiunilor Hao’s Special Works Race Series;
  • Dublarea Car Meet Rep câștigate pe parcursul misiunilor Street Race Series.

GTA 6 ar putea avea o durată de 500 de ore și o poveste care se desfășoară prin toată lumea

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button