GamingPC&Consoles

GTA 6 ar putea avea o durată de 500 de ore și o poveste care se desfășoară prin toată lumea

Zvonuri, zvonuri și iar zvonuri! Parcă numai asta se întâmplă în ultima vreme când pomenește cineva de GTA 6. Însă după confirmarea oficială venită din partea Rockstar acum vreo lună, tot internetul a început să fie iarăși interesat de joc. Și iată cum informațiile continuă să curgă, iar astăzi am câteva vești interesante pe care nu vi le-aș fi scris aici dacă nu veneau dintr-o sursă oarecum validă.

Dar ce-o să vă spun astăzi vine de la Michael Pachter, un analist de jocuri din cadrul Wedbush Securities care a (ghici ce) analizat mai de-aproape situația. Acesta ne-a vorbit despre complexitatea conținutului din GTA 6 și cum acțiunea jocului va plimba gamerii prin toată lumea și îi va ține ocupați în jur de 500 de ore.

GTA 6 a fost în producție încă din 2014. Și poate că nu scriau cod de pe atunci, însă puneau cap la cap povestea, iar în 2015 se scria cod. Dacă este cineva destul de naiv încât să creadă că Rockstar și cei 200 de angajați stau degeaba… nu, nu stau. Oamenii ăștia lucrează continu pentru a crea conținut cât mai bun, iar dezvoltarea lui GTA 6 va lua vreo 10 ani sau pe acolo. Motivul din spatele duratei, din câte știu și eu, este combinația dintre Vice City, San Andreas, Liberty City și Europa, cu siguranță Londra. Vei putea să mergi oriunde pe aceste continete și vei avea misiuni care te vor plimba prin toate locurile astea.

Va fi literalmente un joc de patru sau cinci sute de ore atunci când o să fie disponibil. Deci cam asta fac acum și de asta au anunțat că GTA 6 este în lucru. Pot înțelege, întrucât vor aborda problema pe principiul, îți cerem 60 de euro pe joc și îți oferim la schimb o experiență online în care vei căra droguri din Londra în LA și va trebui să treci prin portul din Miami ca să faci asta. Vor face toate chestiile astea tari.

GTA Trilogy The Definitive Edition Grand Theft Auto

Nu se știe când, ori cum, dar GTA 6 va schimba fața industriei de jocuri

Dacă măcar o parte din informațiile oferite de analistul de la Wedbush Securities sunt reale, GTA 6 este cel mai ambițios proiect din istoria jocurilor video. Și asta ar explica și timpul dureros de timp care s-a scurs de la apariția lui GTA 5. Dar cu un GTA Online care continuă să crească de la o zi la alta, cei de la Rockstar au și o distragere foarte bună cu care fanii să-și ocupe timpul până când o să facem cunoștință cu monstrul sacru care promite să devină următorul joc din serie.

Și chiar dacă sunt enervante toate zvonurile astea, cred că a trecut destul de mult timp și s-au strâns destule informații din surse cât de cât de încredere, încât să putem face un rezumat a tot ce știm despre următorul Grand Theft Auto. Și să nu uităm că industria asta merge pe bani, deci rapoartele financiare și estimările de bugete sunt niște indicatori buni după care să ne ghidăm. Și cum știm deja că în 2023 cei de la Rockstar vor arunca câteva zeci de milioane în promovarea a ceva, deja nu cred că mai este o surpriză pentru cineva că acel ceva ar putea fi, într-adevăr, următoarea venire a lui GTA pe lume.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button