GamingPC&Consoles

Cea mai nouă reclamă PlayStation pare să ne dezvaluie următorul joc Uncharted

Sony a lansat o nouă reclamă prin intermediul căreia își anunță fanii că în sfârșit s-a încheiat criza de stocuri de PlayStation 5. Pe lângă apariții precum Spider-Man 2 și următorul joc Final Fantasy, se pare că reclama conține și un teaser scurt pentru ceea ce pare a fi următorul joc Uncharted. Imaginația fanilor a fost aprinsă în special de o secvență de vreo două-trei secunde în care o femeie se plimbă printr-o peștera ținând în mână o torță.

Cum s-a ajuns de aici la următorul joc Uncharted? Păi e destul de simplu. Atenție, pentru că urmează spoilere pentru cel de-al patrulea titlu din serie. La finalul jocului îi vedem pe Nathan Drake și soția acestuia care se retrag într-o casă pe plajă alături de fiica lor, Cassie. Aceasta este fascinată de povestirile părinților ei și din interacțiunea cu Nathan pare că aventura nu se va opri acolo. Însă după finalul lui Uncharted 4: A Thief’s End, nu am mai auzit nimic despre o continuare.

Uncharted va exista și fără Naughty Dog

Teoria fanilor care vorbesc despre a cincea venire a lui Uncharted este alimentată și de o postare de pe blogul PlayStation. Conform acesteia, noua reclamă „face trimiteri către o mulțime de experiențe extraordinare” și provoacă toți fanii să „recunoască referințele din video„. Și fix secvența din peșteră, cu femeia care suflă praful de pe un artefact, este singura care nu este asociată cu vreun joc de pe PlayStation.

Aici treaba este puțin complicată. Neil Druckman le-a confirmat celor de la Buzzfeed că studioul (Naughty Dog) nu mai are în plan niciun joc din seria Uncharted. Dar asta nu înseamnă că PlayStation va lăsa franciza să moară, mai ales dacă aceasta poate să mai producă niște bani. Mai multe oferte de joburi publicate anul trecut indică faptul că Naughty Dog ar putea colabora cu o echipă internă de la Sony pentru a continua franciza, în timp ce alți gameri au teoretizat că ar putea fi vorba și despre un reboot al francizei; mai ales că au trecut ceva ani de la primele două jocuri, iar acestea din urmă nu au îmbătrânit foarte bine.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button