GamingPC&Consoles

Primele trei jocuri Uncharted vor primi variante remake, dar nu din partea Naughty Dog

Se zvonește de ceva timp că seria Uncharted ar putea intra într-un proces de remake, ori mai de grabă de reboot. Un nou zvon care se plimbă pe internet ne vorbește despre faptul că primele trei jocuri din serie ar putea primi variante adaptate pentru platformele de-acum, însă proiectul ar fi condus de un studio third-party. În acest fel implicarea celor de la Naughty Dog va fi limitată, servind mai mult ca mână de ajutor în caz de nevoie.

Cum în ultimii ani am văzut o mulțime de remake-uri și remasterizari, nu cred că mai surprinde pe cineva vestea asta. Și pare că trendul ăsta este în plină ascensiune, iar în 2023 vom primi Dead Space, Resident Evil 4, iar The Last of Us Part I are o șansă să iasă chiar anul ăsta. Să nu uităm nici de noua pasiune a celor de la PlayStation care au adus deja o selecție interesantă de jocuri pe PC și am toate motivele să cred că zvonul ăsta se bazează pe ceva mai mult decât un sâmbure de adevăr.

Anunțul nu a venit pe vreun canal oficial, ci a răsărit pe un site specializat în „scurgerea” de informații. Nu este pomenit pe nicăieri nici numele studioului care s-ar ocupa de reboot-ul seriei, însă intuiția îmi spune că probabil este vorba despre cei de la Iron Galaxy care ne-au adus Uncharted: Legacy of Thieves Collection pe PC. Experiență au, cu Naughty Dog au mai lucrat și mai important decât atât, au avut succes. Deci nu văd de ce Sony nu ar profita de momentumul dezvoltatorului pentru un proiect de acest fel.

Îmi pare bine să văd jocuri mai vechi regândite pentru gamerii actuali și pretențiile acestora, mai ales că și pentru mine este o șansă să retrăiesc aventurile și experiențele astea într-o lumină nouă. În perioada asta am jucat intensiv Spider-Man Remastered pe PC și mă străduiesc să îi deblochez toate achievement-urile pe Steam; asta în condițiile în care am terminat jocul pe PlayStation 4 prin 2019. Că până la urmă dacă e bun, merită jucat de mai multe ori.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button