Telefoane

Razer vine din zona de gaming în zona smartphone

Razer este un brand relativ cunoscut în zona de jocuri video, pentru căști, mouși, tastaturi, dar și pentru laptopuri de gaming. Nextbit Robin nu a trecut de stadiul de proiect interesant, dar irelevant, nefiind lansat la nivel internațional. Sunt curios dacă vor face un smartphone obișnuit sau un smartphone de gaming.

 Mesajul de pe site-ul lor sau de pe contul oficial de Twitter nu este foarte clar. Pare un tip care ține un smartphone, dar s-ar putea să fie și consolă de jocuri video mobilă, în orice caz, un device nou. Evident, o numesc “cea mai mare lansare”, pentru că orice companie trebuie să aibă încredere în produsele noi pe care le lansează.

Ideea unui smartphone de gaming nu este nouă, de zeci de ani producătorii se chinuie cu diverse prototipuri, dar diverse greșeli au făcut ca aceste terminale să eșueze lamentabil. Întâi bateria care nu ține prea mult, apoi ecranul destul de limitat, apoi calitatea jocurilor. Cred că cel mai interesant proiect la ora asta este ideea modulară a Moto Z cu accesoriul Gamepad, acolo poți experimenta jocuri similare cu consolele de jocuri mobile.

Pare să fie totuși un smartphone Razer pentru că la niște evenimente oficialii companiei aveau un astfel de device în buzunar.

Pentru varianta integrală vizitați ComputerBlog.ro

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button