TECHRSS PaginaDeMedia

Razer și Fossil au lansat un smartwatch pentru gamerul din tine

Este deja un adevăr universal valabil faptul că Razer scoate chestii dă gheiming pentru aproape orice necesitate. Căni, papuci, ceaiuri, îmbrăcăminte, măști și, ca să vezi, periferice! Însă un parteneriat dintre Razer și Fossil este cel care aduce publicului altceva în afară de periferice și cănițe. Estre vorba despre, uhh, Razer X Fossil Gen 6, o ediție limitată, de 330 de dolari, pusă la dispoziția curioșilor în doar 1337 de exemplare.

Dar haideți să vedem însă ce știe să facă. În esență, jucăria aceasta este o versiune alterată a lui Fossil Gen 6, cu hardware și watch faces dezvoltate pentru publicul Razer. Ceasul are un corp negru-mat de 44mm, alături de curele de silicon negre sau verzi, cu binecunoscutul logo. Trebuie să recunosc, este o combinație interesantă între design-ul neon-like și techy Razer și eleganța simplistă a modelelor Fossil, toate amestecându-se și înconurând un ecran AMOLED de 1.28 inci care vine din start cu o selecție de fețe Razer.

Razer

Dintre acestea, Chroma pare cea mai interesantă, pentru că îți va permite să te joci cu schemele de culoare până când le scrinconizezi cu alegerea iluminării de pe tastatura Razer pe care tu ca fan se presupune că o ai. Iar acum putem arunca o privire peste funcțiile modelului.

La fel cum ne-am aștepta din partea oricărui ceas inteligent, acesta include un senzor SpO2, de măsurare a nivelului de oxigen din sânge și suport pentru apelurile inițiate sau primite de pe dispozitivele Android și iOS. În circuitele ceasului se ascunde un Qualcomm Snapdragon 4100+ îmbunătățit care promite o autonomie de 24 ore. La pachet cu aceste artificii, smartwatch-ul este suficient de isteț încât să te anunțe singurel când ar fi cazul să te ridici, să te pui frumușel în picioare și să faci niște stretching.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button