GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Cu Razer Comfy Gaming Kit te vei juca în cele mai confortabile condiții (unboxing)

Iubesc să mă trezesc sâmbătă dimineața și să-mi fac cafeaua știind că mă așteaptă o zi de odihnă și gaming. Și obișnuia să fie o activitate destul de rară, dar odată cu pandemia a devenit o rutină plăcută, însă obositoare câteodată. Iar pentru aceia dintre noi care petrec ore bune în fața unui ecran, Razer a creat pachetul Comfy Gaming Kit. Și cum ne cam ocupăm cu jocuri și calculatoare pe aici, s-a nimerit să punem și noi mâna pe un cutioi de genul. Așa că fără s-o mai lungesc, haideți să vedem ce se ascunde în acest pachet.

Unboxing Razer Comfy Gaming KitUnboxing-ul l-a făcut subsemnatul și de cum am desfăcut cutia, am și tras pe mine halatul. Și înainte să mă întrebați, nu, nu e de gaming. Dar trebuie să recunosc că este confortabil, astfel servește cu mândrie partea sa din Comfy Gaming Kit. Este mare, materialul este moale și plăcut la atingere, are și buzunare ca să ții una-alta și desigur, are RGBehehe, glumesc. Nu are luminițe, dar nici nu cred că m-ar fi mirat să văd unele montate pe el. Avem un logo Razer pe față, la pept, ca la echipamentul de fotbal și numele mare pe spate. Mai trebuia imprimat și numărul și eram cel mai tare băiat cu apa de pe teren.

Niște papuci de gaming cu o poveste frumoasă în spate

Tot pe zona de confort se axează și al doilea produs din pachet. Așa s-a nimerit, așa le luăm. Și trebuie să recunosc că m-am crăcit de râs când am văzut cum arată, după care am aflat denumirea papucilor ăstora. Așa că atrocitățile pufoase în care-ți poți băga, la propriu, picioarele, se numesc Sneki Snek Slippers. Materialul este un fel de pluș foarte călduros și talpa este acoperită cu un material cauciucat cu textură care nu prea te lasă să aluneci, indiferent că ești pe parchet sau gresie. Iar forma este inspirată de mascota celor de la Razer.

Unboxing Razer Comfy Gaming Kit

Și căutând eu informații despre Sneki Snek ăsta, am aflat că nu este o simplă mascotă, ci imaginea unei mișcări prin care producătorul ajută la conservarea pădurilor. Fiecare produs inspirat de șarpele de la Razer ajută mediul înconjurător. O parte din suma plătită ajunge la organizația Conservation International și acoperă costul plantării a nu mai puțin de 10 copaci, iar producătorul speră că prin vânzarea de merchandise va reuși să planteze cel puțin un milion. Pe măsură ce sunt atinse anumite obiective, un nou produs va fi disponibil pentru vânzare.

Mi se pare o tactică foarte interesantă și de apreciat. Să nu uităm totuși că Razer a fost unul dintre primii jucători din lumea gaming-ului care s-a implicat activ în pandemie și a început să producă măști de protecție pe care le-a distribuit gratuit în mai multe țări. Kudos băieți!

Unboxing Razer Comfy Gaming Kit

Să revenim la oile noastre, ori mai de grabă la șerpii noștri și să vedem ce mai avem în pachet. Și ca să închei cu zona asta de confort, un al treilea produs din Comfy Gaming Kit dedicat jucătorului, nu jocului, este o pernă pentru spate. Aceasta poate fi așezată pe spătarul oricărui scaun și te ajută să menții o postură cât mai sănătoasă pe durata șederii, fără să îți provoace dureri de spate sau alte neplăceri. Înăuntru găsim spumă cu memorie, iar husa poate fi dată jos ușor pentru spălare.

Câteva produse exclusive

Și ca să vezi plot twist aici. Halatul nu doar că a deschis capitolul dedicat produselor confortabile din acest pachet, ci o să-l folosesc ca introducere și în al doilea capitol în care vorbim despre trei produse exclusive din acest Comfy Gaming Kit. Primul dintre acestea, evident, este halatul pe care nu cred că-l veți putea cumpăra separat. Și cu aproape zero legătură cu acest halat, următorul produs exclusiv din pachet este cana Razer.

Albă, din ceramică, această cană este o cană și cam atât. Are o linguriță drăguță atașată și vine și cu un capac care are scopul de a-ți păstra băutura caldă mai mult timp și poți să-l folosești pentru infuzie. Mișto mișcare, mai ales că rămăsesem fără cană din care să-mi beau cafeaua. Și fix pentru că s-au gândit că beau prea multă licoare negricioasă, cei de la Razer au inclus în pachet și un borcan de ceai, adică al treilea produs exclusiv. Avem aici un recipient cu ceai verde cu căpșuni și mango. Nu l-am încercat încă, dar Carol îi dă târcoale încă de când a văzut prima dată ce conține cutia și cred că dacă nu-s atent o să prindă picioare. Ceaiul, nu Carol.

Până acum am enumerat numai produse care te vor ajuta să te cuibărești confortabil în scaunul de la birou și să-ți pregătești terenul pentru joacă. Și ca să termin cu ele, avem și un recipient pentru apă, ori cafea… ori ceai dacă nu-l fură pletosul. Ăsta din urmă poate fi cumpărat de pe site-ul Razer, deci nu este exclusiv și să fiu sincer, e destul de șmecher el așa. Are un dop cu garnitură de cauciuc pentru a preveni vărsarea accidentală și arată bine. Cam prinde amprente din cauza finisajului, dar măcar știi că îl vei spăla mai des.

Unboxing Razer Comfy Gaming Kit

Și vreo două produse de gaming

Acum că ne-am așezat confortabil, avem halatul pe noi și botoșii în picioare, ne-am lăsat ceaiul la infuzat și am umplut butelca cu apă, e timpul să ne jucăm, nu? Și ce crezi? Razer ăsta cică e producător de periferice de gaming și alte nebunii d-astea așa că avem în pachet și un mouse Basilisk v3, dar și o tastatură Huntsman v2. Adică alea mai noi și mai interesante de la producător.

Razer Basilisk v3 este un mouse care m-a dus instant cu gândul la Logitech G502. Și chiar dacă nu e frumos să lauzi produsele altora, nu am cum să nu mă leg de asta. Este de parcă Razer i-a cerut tema lui Logitech cu promisiunea că modifică câte ceva ca să nu arate la fel și a ieșit modelul asta. De la scroll până la direcția de design, toate sunt împrumutate de la legendarul G502. Nu știu neapărat dacă este un lucru rău, întrucât Razer e băiat bun și (aproape) s-a ținut de promisiune, schimbând câteva chestii.

În primul rând, avem iluminare ca lumea. Adică toată banda de pe fundul mouse-ului știe RGB, astfel ți-l poți personaliza după bunul plac. Și unde Logitech nu cred că a gândit G502 doar pentru gaming, Basilisk v3 ia conceptul de rotiță multi-funcțională și-l traduce în profiluri custom pentru diferite jocuri. Da, poți să dai scroll stânga-dreapta, dar tot cu funcția asta de pe rotiță poți să-ți faci macro-uri pentru diferite controale in-game.

Și dacă avem șoarecele, ne trebuie și pisica. Ori în cazul asta, tastatura. Razer ne-a pus în pachet una bucată Huntsman v2, adică o tastatură cu switch-uri optice. Despre aceste switch-uri într-un articol mai vechi, iar dacă vreți să citiți una-alta și despre tastatură, tot pe site avem un review al versiunii Analog. Dar haideți să vedem ce știe să facă modelul de față. În primul rând, este mai silențioasă, dar nu din cauza switch-urilor. Vinovatul este stratul de spumă menit să absoarbă sunetul scos de keycap-ul care lovește corpul tastaturii, astfel tot ce auzi este o tastatură cu silencer. Și sună al naibii de bine, trebuie să recunosc.

Unboxing Razer Comfy Gaming Kit

După care avem și niște butoane multimedia în partea din dreapta sus, care sunt acompaniate de o rotiță de volum foarte faină cu un feedback tactil și auditiv extrem de plăcut. Butoanele multimedia nu-s mecanice, dar se simt bine și nu pot fi apăsate din greșeală întrucât sunt diferite față de restul tastaturii. Iar ca să scrii și să te joci confortabil, Razer a inclus in cutia tastaturii și un wristpad. Durează puțin să te obișnuiești cu el, dar te ajută pe termen lung. Se atașează magnetic de corpul tastaturii și arată destul de bine încât să nu îi ofere un aspect de tastatură din aia veche cu suport din plastic pentru încheietură.

Am ajuns la fundul cutiei de la Razer

Gata băi, cu astea două periferice am golit cutia, așa că putem face o recapitulare. Avem așa: un halat, papuci, pernă pentru spate, ceai verde și o cană pentru el, recipient pentru apă, un mouse Razer Basilisk v3 și o tastatură Huntsman v2. Și toate astea vin în cutia mare și neagră pe care ați văzut-o până acum și formează Comfy Gaming Kit. Iar acum o să vă rog să mă scuzați, dar am locul încălzit și mi se răcește ceaiul, așa că mă întorc la joacă.

Unboxing Razer Comfy Gaming Kit

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button