ȘtiriTech&IT

Razer lansează Viper V3 Pro, un mouse de gaming creat în colaborare cu profesioniști esports

Realizat în colaborare cu cei mai buni jucatori din esports, inclusiv zekken, campion și MVP al VALORANT Champions Tour Masters Madrid, Razer Viper V3 Pro a fost testat în cele mai exigente condiții de joc.

”Viper V3 Pro mi-a transformat gameplay-ul” a spus Zachary „zekken” Patrone, jucător profesionist VALORANT pentru Sentinels. „Noul design super ușor îmi oferă un avantaj care pare aproape neechitabil. Este un factor decisiv pentru profesioniștii din esport.”

Viper V3 Pro are o viteză de raportare a poziției de 8.000 de ori pe secundă, asigurând preluarea instantanee a celor mai discrete mișcări, fără latențe nedorite.

Razer Viper V3 Pro

În prețul de 160 USD, pachetul Viper V3 Pro include și dongle-ul wireless Razer HyperPolling (30 USD ca și accesoriu separat, pentru modelul Viper V2 Pro de 150 USD).

Cu 4 grame mai ușor decât predecesorul, Viper V2 Pro, noul V3 Pro intră în rândul celor mai ușori mouși de gaming alimentați de baterie pe care îi poți cumpăra.

De asemenea, este inclus un senzor optic „Focus Pro” de a doua generație, cu rezoluție 35.000 DPI, care poate fi ajustat în trepte de 1 DPI. Dispozitivul include pad-uri de alunecare mai mari, o rotiță de scroll optimizată pentru o experiență „mai tactilă” și un întreg arsenal de mici ajustări bun pentru ergonomie.

Reproiectat din interior spre exterior pentru a oferi performanțe superioare mulțumită construcției ultra-ușoare, Viper V3 Pro este în edițiile Black și White, putând fi asortat cu orice configurație de gaming.

Razer Viper V3 Pro

De asemenea, produsul oferă până la 16 ore de autonomie suplimentară a bateriei la folosirea modului de 4000 Hz și aproape dublul duratei de viață a bateriei (62 de ore) la 2000 Hz, deși durata de viață a bateriei la 8000 Hz rămâne aceeași.

Și Razer introduce un „Sensitivity Matcher” în aplicația sa care vă permite să apăsați un buton și să treceți de la vechiul mouse la noul mouse fără niciun efort, aplicația preluând automat setarea DPI cu care ești obișnuit. Viper V3 Pro dispune de aceleași comutatoare optice de a treia generație ca modelul anterior, proiectate pentru o anduranță de până la 90 de milioane de clicuri.

Nu în ultimul rând, Razer schimbă senzația exterioară a mouse-ului într-un mod care mi-a dat semnale de alarmă la început – migrează la un finisaj fin la atingere în loc de textura de coajă de ou a mouse-ului anterior. Dar când am întrebat dacă ne întoarcem la mizeria încântătoare la început, dar în cele din urmă lipicioasă a șoarecilor acoperiți cu cauciuc de altădată, purtătorul de cuvânt al unei terțe părți, Alyssa Benson, m-a asigurat că nu este nici un cauciuc implicat aici.

Razer Viper V3 Pro

Viper V3 Pro este disponibil în versiuni de culoare ​alb și negru; modelul alb cântărește un gram în plus.

Începând din luna octombrie 2023, prototipul a fost testat riguros de peste 45 de jucători profesioniști în cadrul a 5 turnee majore, pentru ca astăzi să fie pregătit pentru cele mai dificile medii competitive. Îmbunătățirile remarcabile includ piciorușe mai mari, un finish neted și un buton DPI plasat strategic pe partea inferioară, împreună cu butoane laterale separate care previn click-urile greșite și îmbunătățesc experiența de joc.

„Inovația constantă este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Razer, mai ales în arena esports” a declarat Jeffrey Chau, Razer’s Director of Global Esports. „Viper V3 Pro s-a născut din insight-urile valoroase ale profesioniștilor de elită din echipa Razer. Cu forma sa revoluționară, construcția ușoară și tehnologia noastră avansată, este proiectat pentru a oferi cea mai bună precizie și viteză, permițând jucătorilor să își depășească performanțele și să își atingă întregul potențial.”

Aurelian Mihai

Îmi place să fiu la curent cu ultimele inovații și gadgeturi high-tech. Când nu scriu articole pentru Zona IT, îmi ocup timpul cu seriale SF, documentare sau periind internetul după tot felul de știri sau informații care-mi captează atenția. În week-end mă găsești cu bicicleta în parc sau colindând prin țară cu familia.

Articole asemanatoare

Back to top button